Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ DA JE I ČEKIĆ IMAO...

Provalnika otjerao – bog groma!

05.01.2009.
u 20:30

Lopov koji je u novogodišnjoj noći upao u kuću građevinskog poduzetnika Torvalda Alexandera u Edinburghu u Škotskoj doživio je neočekivani šok i pobjegao u panici, toliko prestravljen da je ostavio čak i cipele i bos skočio kroz prozor u prizemlju. Naime, Thorvald se vratio doma na vrijeme da zatekne lopova koji je kopao po ladicama stola, a kako se vraćao s krabuljne zabave za Novu godinu, bio je odjeven kao skandinavski bog groma, Thor.

- Baš sam se vratio sa zabave pod maskama na koju sam, zato što imam norveško ime, odlučio otići kao Thor – kaže Alexander.
- Trebalo mi je mnogo vremena da napravim plašt, kacigu i grudni oklop, i moram priznati da mi je bilo pomalo hladno dok sam se vraćao kući, ali kad sam vidio tog tipa, strašno sam se naljutio i jurnuo sam na njega, a plašt se vijorio za mnom. Da sam imao još i Thorov čekić Mjolnir, mislim da bih ga nasmrt preplašio.

- On se izuo da se može tiho šuljati po kući, ali kad me vidio, toliko se prepao da je u čarapama pobjegao kroz prozor. Izgledao je kao da je malo više popio prije nego što je odlučio provaliti, ali sigurno nije računao na to da u toj kući stanuje gromovnik! - nastavlja Torvald.
- Tako mu i treba kad provaljuje u tuđe kuće! Ovo mu je dobra lekcija.

Provalnik nije uspio doći do nikakvog plijena, a cipele koje je ostavio iza sebe sad su u rukama policije, koja pokušava utvrditi njegov identitet.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije