Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvatili ga

Provalnik pokušao odnijeti kasu u kojoj je bilo 100 tisuća kuna

provalnik
27.12.2011.
u 21:26

Policija je sustigla i uhitila razbojnika koji je otuđio dvije tisuće kuna iz blagajne te je pokušao odnijeti kasu u kojoj je bilo 100 tisuća kuna.

U centru Zagreba u Petrinjskoj ulici iz noćnog kluba Groove lopov je odnio kasu sa utrškom od 100 tisuća kuna no nije uspio pobjeći policiji, javlja Slobodna Dalmacija. Uhićeni 44-godišnji S.Đ. je u ponedjeljak u jutarnjim satima oko 5,45 sati provalio u noćni klub te je ukrao dvije tisuće kuna iz blagajne nakon čega je pokušao odnijeti kasu, ali ju je u bijegu od policije ostavio ispred kluba. No to mu nije pomoglo te ga je policija sustigla i uhitila.

Ključne riječi

Komentara 4

DO
doktorica
22:29 27.12.2011.

zašto mu dajete samo inicijale ?!

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
00:33 28.12.2011.

Kriminalcu tj. Lopvu dajete samo inicijale i tako ga krijete dok covjeka koji je sa sobom ponio svoje vlastite pare (€160.000) u zatvoru u remetincu dajete javno njegovo puno ime i prezime tako da ga mogu lopovi poput ovoga sto ga krijete da ga opljacka..!? Glupi Novinari!

MP
mparac3
01:23 28.12.2011.

Kriminalac je najvjerojatnije Srbin, pa je nezgodno objavit mu ime, posto su srbokomunisti sada na vlasti.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije