Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj krađe

Provalnici se prepali alarma i pobjegli

prometna, očevid (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
02.11.2012.
u 13:14

Razbijanjem prozora na skladištu su aktivirali alarm nakon čega su pobjegli bez plijena. Šteta je oko tisuću kuna.

Nepoznati kradljivci jučer su pokušali provaliti u trgovinu u Orahovici. U noći sa 31. listopada na 1. studeni došli su u Ulicu Kralja Zvonimira te pokušali provaliti u trgovinu ušavši sa stražnje ograđene strane dvorišta trgovine.

Po ulasku u stražnje dvorište došli su do skladišnog prostora te su raspoloživim alatom nasilno otvorili prozor trgovine. Razbijanjem prozora aktivirali su protuprovalni alarm te su se nakon njegova aktiviranja žurno udaljili u nepoznatom pravcu.

Materijalna šteta pokušaja provale i pljačkanja trgovine iznosi 1000 kn.

>>Iz mjenjačnice u zagrebačkom Kauflandu odnio 150 tisuća kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije