Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVORENA DVOJICA

Provaljivali u automobile i krali medicinsku i sportsku opremu, nakit, novac... Šteta 144.200 kuna

Krađa automobila
Luka Stanzl/PIXSELL
22.09.2021.
u 08:55

Nakon što su ispitani na tužiteljstvu, osumnjičenici su dovedeni pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu  koji im je odredio istražni zatvor zbog opasnosti  od ponavljanja djela.

Dvojica muškarca u dobi od 39 godina sumnjiče se za više provala u automobile zbog čega su ispitani  na ODO  Zagreb te je protiv njih pokrenuta istraga.  

Sumnjiče se da su  u noći na 16. rujna u Zagrebu  prišli parkiranom automobilu  kojeg su na neutvrđeni način  otključali i iz unutrašnjosti uzeli veću količinu medicinske i sportske opreme  vrijednu oko 62.000 kuna. Osim toga sumnjiče se i da su u noći na 6. rujna  na isti način provalili u drugi automobil iz kojeg su ukrali ženske torbice, novčanik, nakit, prijenosno računalo i druge predmete, ukupno vrijedne 75.000 kuna.

Dan kasnije su iz drugog automobila u koji su provalili, ukrali novac i sunčane naočale, a u tom slučaju šteta je bila 7.200 kuna.

Nakon što su ispitani na tužiteljstvu, osumnjičenici su dovedeni pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu  koji im je odredio istražni zatvor zbog opasnosti  od ponavljanja djela. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije