Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna krađa

Provaljeno u prostorije Caritasa u Vukovaru. Otuđeni božićni paketići

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
18.12.2015.
u 13:59

Ravnatelj Caritasa vukovarskog dekanata fra Vjenceslav Janjić kaže kako šteta nije velika te da počiniteljima želi sladak ovogodišnji Božić

U nizu bizarnih krađa, koje su se proteklih godina događale u Vukovaru i okolici, prije nekoliko dana dodana je još jedna koja samo pokazuje kako nekim osobama ništa nije sveto.

Prema navodima policije tijekom noći 16/17. prosinca provaljeno je u prostorije Caritasa u Vukovaru, i tom prilikom otuđena veća količina božićnih paketića u vrijednosti više stotina kuna. Ravnatelj Caritasa vukovarskog dekanata fra Vjenceslav Janjić kaže kako šteta nije velika te da počiniteljima želi sladak ovogodišnji Božić.

– Ušli su u prostorije Caritasa na način da su skinuli okove koji su tu bili. Odnijeli su dva obiteljska paketa namijenjena osobama koje se nalaze u evidenciji Caritasa. Na njima je bilo navedeno što se unutra nalazi pa zato policija sumnja da se radi o osobama koje su odlučile se za krađu nakon konzumiranja droge kako bi se malo osladile. U njima je bilo brašna, šećera, čokolada, slastica za djecu… rekao je fra Janjić.

Podsjetio je i kako se radi o paketima koji su prije nekoliko dana kao donacija dovezeni iz Njemačke i namijenjeni su za podjelu Vukovarcima u potrebi. U toj donaciji pristiglo je 800 obiteljskih paketa. 

>> Bizarna krađa: Mladić ukrao četiri stupa javne rasvjete

Komentara 4

LA
LANA555
14:17 18.12.2015.

Sad bu ju to okolo dilali.

SS
sokac sa drave
17:42 18.12.2015.

Pa kako sad a mi sve katolici i posteni.Crkve pune pogotovo kada su blagdani,ruke sklopljene oci gledaju u nebo,bozji narod kazu oni sto nas nepoznaju,da to kazu oni koji nas nepoznaju.

LA
LANA555
14:18 18.12.2015.

Pa nemozes vjerovati da i to im pada na pamet.Nek im Bog pomogne i Majka Bozija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije