Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Provalio u teretnjak i ukrao alat i 100 litara goriva

Lopov je provalio provalio u kutiju za alat na teretnom automobilu te iz nje ukrao dvije metalne kutije sa alatom. Ukrao je još oko 100 litara dizel goriva.

Komentari 2

DA
damocles
00:03 21.12.2009.

Sto je ostalo od moje hrvatske. Nije vise lijepa nasa vec jadna nasa

VL
KO
kole26
09:14 20.12.2009.

Meni ostao kamion u kvaru iznad Rijeke uz glavnu cestu i još javim policiji da ophodnja stane i pogleda. Vratim se se drugi dan s dijelovima i nema alata, 400 litara nafte, retrovizora, čepa od rezervara, zovem policiju ponovno i kažem im šta je ukradeno, a meni policajac kaže budi sretan što ti nisu i kamion ukrali i nisu uopće htjeli izaći na uviđaj mater ti jebem i državi i svemu. Kamion je inače tegljač, ne baš jeftin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.