Naslovnica Vijesti Crna kronika

Provalio u pet objekata, a ukrao samo sitniš, alkohol i dva pršuta

Nepoznati lopov je provalio i u zgradu benkovačke gradske vlasti, no od tamo nije ništa otuđio već je porazbijao nekoliko ladica i jedan monitor.
06. lipnja 2010. u 09:22 1 komentara 5 prikaza
policija
Foto: Arhiva VL

ZADAR - Nepoznati provalnik u noći na nedjelju počinio je niz krađa, provala i pokušaja provala u samom centru Benkovca. Krenuo je s kafićem Krešimir gdje je nakon provale u kafić, provalio i u poker automate, te registar kasu. Uzeo je samo sitniš, ali je vlasniku provalama počinio štetu od oko 6500 kuna. Odmah potom je provalio u zgradu benkovačkog Poglavarstva.

Vjerojatno revoltiran što u zgradi benkovačke gradske uprave nije našao vrijednosti koje je mogao odnijeti razbacao je papire, ali i devastirao odnosno porazbijao nekoliko ladica i jedan monitor. Potom je 'samo' pokušao provaliti u jedan frizerski salon, a kasnije je i provalio u još jedan kafić odakle je otuđio nešto novca i dvije boce alkoholnog pića. Sve je začinio krađom i provalom u mesnicu odakle je otuđio dva pršuta. Ukupna šteta koju je lopov počinio provalama u pet objekata iznosi oko 14.500 kuna. Policija traga za lopovom.  

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • -obrisani-:

    Moja preporuka lopovu - pršut nikako dati u pršutoreznicu. Jest da lijepo izgleda, da su fete tanke kako treba, ali djeluju nekako umjetno. Najbolje je imati dugi tanki nož i stalak pa lagano rezuckati. Preporučam domaće crno vino.