Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznajete li lopova?

Provalio u automobil, ukrao karticu i digao novac na bankomatu

Kradljivac
PU osječko-baranjska
18.05.2012.
u 15:19

Osječka policija traga za muškarcem koji je 15. kolovoza lani ukrao nekoliko tisuća kuna

Policija traga za lopovom koji je ukrao bankovnu karticu i PIN te podigao više tisuća kuna s bankomata na Trgu slobode u Osijeku. Transakcija se dogodila prošle godine, 15. kolovoza. Karticu je ukrao istog dana provalivši u automobil u Pejačevićevoj ulici.

– U slučaju da imate informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete broj 192. Informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese pitanja@mup.hr – apeliraju iz policije.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
15:54 18.05.2012.

Karticu i PIN ?Pa koji idiot drzi karticu i PIN zajedno?

MR
mrAntonio
18:07 18.05.2012.

Jel ovo stvarni provalnik ili je ovo neka sprdačina na račun bivšeg premijera? da ovoliko liči na ivi nevjerovatno,pogledajte te crte lica,nos,usne,faca orđinale... pljunuti ivo,njuška nema šta prava lopovska he he...

KR
kridan
15:45 18.05.2012.

Izgleda ko Sanader

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije