Naslovnica Vijesti Crna kronika

Provalio pa ukrao desetak pari ženskih čizmi

Provalnik je iz kuće ukrao samo čizme, dok druge predmete nije niti taknuo
11. rujna 2014. u 13:08 2 komentara 501 prikaza
čizme
Foto: ilustracija

Desetak pari ženskih čizama vrijednih oko osam tisuća kuna dočepao se za sada nepoznati provalnik koji je nekada između 20 sati u utorak i 16.30 sati u srijedu obio prozor na kući u Školskoj ulici u Novakima kraj Samobora te kroz taj isti prozor ušao u kuću.

Vlasnik kuće, 45-godišnji G. Lj., po povratku u dom primijetio je kako nešto nije u redu s prozorom, a pravo iznenađenje uslijedilo je kada je shvatio da je provalnik iz kuće ukrao samo čizme, dok druge predmete nije niti taknuo.

Svih desetak pari, koliko ih je ukradeno, bile su u vlasništvu trgovačkog obrta Mondino sa sjedištem u Importanne Centru, a što su radile u kući kraj Samobora nije poznato.

>> Provaljeno u kuću Snježane Mehun: Još sam u šoku!

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • hlibit:

    ...mozda je segrt Hlapic

  • Objektivno...:

    ... a jel nije logičnije da u naslovu piše PROVALILA nego PROVALIO? Šta mislite da je ukradeno 10 pari muških čizama i piše da je provalnica provalila. Al bi se uskokodakalo kako je to atak na ženski spol. Molim Večernji ... prikaži još!ji da se ako se utvrdi da je provalilo žemsko da se ispriča svim bivšim, sadašnjim i budućim muškim provalnicima. Zna se red