Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA TEŠKI POKUŠAJ UBOJSTVA

Provalio pa nožem ubo 47-godišnjaka u prsa kako se ne bi otkrio kradljivac

Krađa automobila
Luka Stanzl/PIXSELL
01.07.2022.
u 09:09

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela, a optužno vijeće je prijedlog usvojilo.

Muškarac (31), državljanin Savezne Republike Njemačke optužen je za pokušaj teškog ubojstva, tešku krađu i prisilu prema službenoj osobi, a optužnicu je podiglo ŽDO Pula.

Prema optužnici, tereti ga se da je 24. siječnja 2022. na području Tara ubo 47-godišnjaka. Motiv mu je bio da spriječi da se otkrije da je počinitelj teške krađe, a tereti ga se da je 47-godišnjaka ubo u prsa. Srećom, teško ozlijeđeni muškarac nije preminuo, zahvaljujući brzoj intervenciji liječnika.

Nadalje, tereti ga se i da je u poslijepodnevnim satima istog dana, također na području Tara, nasilno ušao u prostor motodroma od kud je ukrao alat i računalnu opremu. Optužen je i da je 17. siječnja 2022., na nogometnom igralištu razbio staklo na samoposlužnom automatu za piće, od kud je potom uzeo veći broj limenki pića i nekih drugih artikala. Osim svega navedenog, 47-godišnjak je optužen i da je nožem mahao prema policajcima koji su ga pokušali legitimirati, zbog čega su oni morali primijeniti silu kako bi ga svladali.

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela, a optužno vijeće je prijedlog usvojilo.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar argus100
argus100
09:35 01.07.2022.

I,,,, koliko godina ima osumnjičeni, 31 ili? Prvo piše 31 a potom, pri mahanju nožem prema policiji, ima 47.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije