Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grubišno polje

\'Provalio je vrata stana te nožem nasrnuo na mene\'

ubojstvo
Foto: Michael Palijan / VLM
1/3
26.05.2012.
u 21:34

Žena se branila, ali je zadobila porezotine po vratu i rukama. Policija je stigla na vrijeme i svladala napadača.

U subotu oko 17.30 sati na trećem katu zgrade u Ulici 77. Samostalnog bataljuna ZNG-a u Grubišnom Polju odvijala se filmska drama u kojoj je hrvatski državljanin (35) nožem pokušao ubiti K. F. (37).

Pretrpjela je porezotine po vratu i rukama, te je zadržana na liječenju u virovitičkoj Općoj bolnici. Ispričala nam je da je toga podneva primijetila da joj je netko izgrebao parkirani automobil, pa je obavijestila policiju.

– Kasnije je sin pogledao kroz prozor i vidio toga čovjeka koji živi u našoj zgradi da nam nožem buši gume na automobilu. Odmah je sin pozvao policiju i zaključali smo vrata. No, dotrčao je, provalio vrata te nasrnuo na mene – ispričala nam je K. F. Vikala je sinu neka bježi, te se stolcem branila od nasilnika, ali je ipak zadobila porezotine.

– Da ubrzo nisu policajci uletjeli u stan, maknuli ga i svladali danas ne bih bila živa – ispričala je šokirana samohrana majka, dodajući da na sreću sinu nije ništa. Nije joj jasno zašto ju je taj čovjek napao, no dodaje da je i prije imao problema sa zakonom.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru potvrdilo je da je riječ o pokušaju ubojstva, te da je počinitelj doveden u odvjetništvo na ispitivanje i daljnju krim obradu, nakon koje će biti poznato hoće li biti zadržan u pritvoru. Šokirani susjedi inače mirne zgrade nisu imali komentara.

Komentara 6

IS
istima
23:25 26.05.2012.

Obavezno je treba pritvoriti dok se ne provjeri da nije slučajno pokušala provalnika izudarati do smrti?..... Tko je to vidio, braniti se i tako zadavati duševne boli napadaču, a morti mu je i život ugrozila....

BA
BandaZG
14:36 27.05.2012.

Tko joj je dopustio da se stolcem brani od nasilnika? U zatvor s njom!

TN
tnt
15:15 27.05.2012.

evo opet ime žrtve a napadaća se štiti da jadničak nedobije duševne boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije