Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA KRAĐA

Provalio 89-godišnjoj starici u kuću i skinuo joj radijatore

Provala
02.03.2021.
u 11:42

Nepoznati počinitelj provalio je u nenastanjenu obiteljsku kuću u Semeljcima i krađom radijatora naštetio vlasnici za 500-tinjak kuna.

Nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Semeljcima, u Osječko-baranjskoj županiji, u noći s 28. veljače na 1. ožujka te iz nje ukrao pet radijatora koje je prvo morao skinuti. Vlasnica kuće je 89- godišnja žena, a kuća nije bila nastanjena, prenosi PU osječko baranjska. 

Lopov je tako 89-godišnju staricu oštetio za 500-tinjak kuna. 

Policija je podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu te se intezivno traga za počiniteljem ove bizarne krađe. 

Komentara 2

DU
Deleted user
22:17 02.03.2021.

dobro je samo da joj nije skinuo junf.

NE
Nepokolebljiv
12:52 02.03.2021.

Ja bih tim ekoloskim poduzetnicima recikliranja otpadnog metala dao lokacije bronze za recikliranje na groblju u Borovu Selu ... nedaleko Srba u Lici ... komad otpadne bronze nedaleko krizanja Selske ceste i Prilaza Baruna Filipovica u Zagrebu ... ima otpada sirom Hrvatske previse a neka radijatore staraca ostave na miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije