Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijekom vikenda

Provalili u urede slatinskih političkih stranaka i ljekarnu

provala
Dragutin Šantoši/VL
08.11.2010.
u 09:54

Provalnici su isprevrtali ladice i razbacali dokumente po uredima.

Zasad nepoznati provalnici nasilno su tijekom vikenda ušli u zgradu slatinskih političkih stranaka u središtu Slatine, na prvom katu razvalili vrata i ušli u urede gradskih organizacija SDP-a, HSS-a, HSLS-a i HSP-a te Saveza samostalnih sindikata Hrvatske. Policijski očevid je u tijeku, a neslužbeno doznajemo da su provalnici isprevrtali ladice i razbacali dokumente po uredima.

Čelnici političkih stranaka tvrde da im policija ne dopušta ulazak dok ne završi policijski očevid, nakon čega će se znati što su provalnici odnijeli. Iste noći provaljeno je i u Ljekarnu Plantak u Slatini u vlasništvu bivše SDP-ove slatinske gradonačelnice Ksenije Plantak.

U PU virovitičko-podravskoj jutros nisu ni potvrdili ni demantirali sumnju da su ove provalne krađe možda motivirane politikom.

Ključne riječi

Komentara 1

DV
djon vejn
15:43 08.11.2010.

U Slatini su svi strašni!:D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije