Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađe u vukovaru

Provalili u ugostiteljski obrt i ukrali novac i hranu

krađa
Filip Brala/PIXSELL
13.12.2013.
u 12:35

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i 16-godišnjakom iz Borova i 19 – godišnjakom iz Šarengrada koja se sumnjiče da su u noći s 21. na 22. studeni počinili kazneno djelo teške krađe.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom i 16-godišnjakom iz Borova i 19 – godišnjakom iz Šarengrada koja se sumnjiče da su u noći s 21. na 22. studeni počinili kazneno djelo teške krađe.

Njih trojica su provalili u jedan ugostiteljski obrt odakle su potom otuđili nekoliko stotina kuna i različite prehrambene proizvode. Policija je u protekla 24 sata na području Vukovara zabilježila i dvije krađe.

Nepoznata osoba je između 10. i 12. prosinca otuđila nekoliko tisuća vrijedno prijenosno računalo iz Gradske knjižnice Vukovar. Isto tako nepoznata osoba, ili više njih, je sa štandova na vukovarskoj tržnici otuđila 55 komada prozirnih plastičnih ploča. Ploče su dimenzija 38x24 centimetra i bile su postavljene iznad štandova. Na njima su bili ispisani i redni brojevi štandova na tržnici.

>> 'Teta najte zvati policiju kaj sam fkrala čokoladu - nemam kaj za jesti!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije