Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomaćili se

Provalili u kuću i u njoj boravili četiri dana

'provala'
''
16.09.2012.
u 12:04

Za "udomaćivanje" su prijavljena trojica mladića dok su dvojica njih osumnjičena za još jednu provalu i krađu 3000 kuna

Zbog narušavanja nepovredivosti doma i dvije provale solinska je policija kazneno prijavila Matu J. (21), Duju G. (19) i 17-godišnjaka. Sumnja se da su u srijedu, 12. rujna provalili u obiteljsku kuću u mjestu Crivac u vlasništvu 75-godišnjaka koji stanuje u Splitu. U njoj su boravili do subote kada ih je uhvatila policija. Osim toga, sumnja se da su 19-godišnjak i 21-godišnjak u utorak, 11. rujna provalili u obiteljsku kuću 74-godišnjakinje, također u Crivcu, kojoj su ukrali oko 3000 kuna. Prilikom uhićenja dio novca je pronađen.

>> Iz dva stana ukrao novac i nakit vrijedan više od 20.000 kuna

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jamanuša
16:47 18.09.2012.

još samo da za te ukradene novce mogu kupiti poduzeća za jednu kunu- eto tajkuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije