Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ NISU IMALI SREĆE

Provalili u dvije kuće pa na parkiralištu naletjeli na policajce kojima su bili sumnjivi

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
13.07.2021.
u 11:12

S ukradenim predmetima vrijednim 21.900 kuna su pobjegli

Muškarac (44) i žena (39) sumnjiče se za krađu i tešku krađu, a kako je priopćila PU zagrebačka, uhićeni su malo nakon što su te krađe počinili

Sumnja se da su 11. srpnja 2021. između 11.15 i 12.00 sati zajedno došli do kuće 36-godišnjaka u Svetoj Heleni. Sa stražnje strane kuće je terasa na kojoj su obili vrata, nakon čega su ušli u kuću. Ispremetali su stvari te su ukrali više komada zlatnog i srebrnog nakita, jedan ručni sat i novac. S ukradenim predmetima potom su se udaljili iz kuće, da bi potom otišli do susjedne kuće u vlasništvu 67-godišnjaka. Na isti su način provalili i u tu kuću  gdje su iz spavaćih soba otuđili zlatni i srebrni nakit te jedan ručni sat.

S ukradenim predmetima vrijednim 21.900 kuna su pobjegli. No ne predaleko, jer je istovremeno policijska patrola obilazila područje baš kako bi prevenirala provale u kuće. Na parkiralištu u blizini čvora Sveta Helena su ugledali muškarca i ženu koji su im bili sumnjivi pa su ih legitimirali. Policajci su posumnjali da je dvojac počinitelj krađa, pa su privedeni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije