Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Provale – zaštitite dom bez velikih izdataka

Dom i vrt
VL
PR
Autor
PR članak
26.03.2013.
u 09:21

Donosimo savjete stručnjaka i policije za vrhunsku zaštitu: kako zaštititi dom bez prevelikih izdataka.

Večernji list i ovog četvrtka donosi prilog za savršen dom i vrt. Unesite vedrinu i poseban ugođaj u svoj dom uz pomoć besplatnog priloga koji vam donosimo svakog četvrtka. Na više od 20 stranica pročitajte sve što ste željeli znati o uređenju doma, a vaš vrt neka uvijek bude rascvjetan i obiluje plodovima.

Saznajte kako osigurati svoj dom i učiniti ga sigurnim od provala i krađa. Donosimo savjete stručnjaka i policije za vrhunsku zaštitu: kako zaštititi dom bez prevelikih izdataka.

Moderna klet u Svetoj Nedelji adaptirana je na posve drukčiji način, doznajte kako sada izgleda.

Zavirili smo u dom Sonje Kovačec koja živi na sedmom katu u širem centru Zagreba te je njezin stan pravi prozor u svijet. Pogledajte ovaj moderni i originalni dom te ukradite neku ideju.

Savjetujemo kako održavati trešnje da bi vam plodovi te prekrasne biljke bili zdravi i sočni. Zaštitite ih na vrijeme te spriječite zarazu jednom od bolesti koja je uzrok sušenja mladica - monilijom.

Kornelija Benyovsky Šoštarić u svom vrtlarskom dnevniku i ovaj tjedan donosi male tajne uspješnog vrtlarenja.

Ne propustite novi broj priloga Dom i vrt u četvrtak, 28. 3., samo u Večernjem listu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?