Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Anonymous"

Protivnici ubijanja dupina srušili internetske stranice japanskih institucija

Richard O'Barry prikazan je u dokumentarnom filmu o pokolju dupina
Foto: Reuters/PIXSELL
10.02.2016.
u 12:27

Do napada na internetske stranice dolazi pet dana nakon što je iz Japana protjeran američki aktivist Richard O'Barry

Protivnici ubijanja dupina u Japanu danas su srušili internetske stranice nekoliko važnijih japanskih institucija.

Internetske stranice tri financijske institucije među kojima i nacionalne porezne uprave prestale su raditi nakon što su preopterećene ulazima izvana.        

"Prestanite ubijati dupine" napisao je na Twitteru korisnik pod imenom "Anonymous" koji je preuzeo odgovornost za napade i koji tvrdi da pripada hakerskoj skupini Anonymous.  

Do napada na internetske stranice dolazi pet dana nakon što je iz Japana protjeran američki aktivist Richard O'Barry koji je prikazan u dokumentarnom filmu o pokolju dupina u japanskom gradu Taijiju na zapadu zemlje. Barry je u Japanu proveo 19 dana u pritvoru.

>> Japanu zabranili daljnji izlov kitova

Komentara 1

ZL
zlatnirat
15:22 10.02.2016.

Konacno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije