Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEETIČKO PONAŠANJe

Protiv zamjenice splitskog ODO-a pokrenut stegovni postupak

pruga, vlak, očevid, policija, mrtvac (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
29.10.2011.
u 12:50

Prije desetak dana u Splitu vrijeđala je policajce koji su obavljali očevid prometne nesreće.

SPLIT - Protiv Majde Lisac, zamjenice Općinskog državnog odvjetnika u Splitu, podnesen je zahtjev za pokretanjem stegovnog postupka. Prijavljena je zbog ponašanja koje je suprotno temeljnim načelima Etičkog kodeksa državnog odvjetnika.

Konkretnije, prije desetak dana u Splitu, vrijeđala je policajce koji su obavljali očevid prometne nesreće. Kako je njezin automobil bio zagrađen, M. Lisac je turirala auto. Vikala je na policajce, pozivajući se na autoritet glavnog državnog odvjetnika. Zaradila je i prekršajnu prijavu.

Komentara 1

AN
anonimna1
08:45 30.10.2011.

i nije bila privedena u policijsku zbog narušavanja javnog reda imira, te verbalnog napada na službenu osobu.(neće joj se ništa dogoditi. sram je bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije