Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi napad

Argentinski pas na promatranju: 'Ponašao se čudno, počeo je režati na dječaka'

Argentinska doga ispred obiteljske kuće napala dječaka
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/7
28.03.2019.
u 11:54

– U srijedu, oko 15.15 sati, na širem đurđevačkom području u dvorištu obiteljske kuće argentinski pas, koji je bio vezan za lanac, ugrizao je za lice i ruku 15–godišnjaka. 15–godišnjak je zadobio lake tjelesne ozljede – izvijestila je policija

PU koprivničko-križevačka jutros je objavila izvještaj o jučerašnjem napadu argentinskog psa na 15-godišnjaka na širem đurđevačkom području.

– U srijedu, oko 15.15 sati, na širem đurđevačkom području u dvorištu obiteljske kuće argentinski pas, koji je bio vezan za lanac, ugrizao je za lice i ruku 15-godišnjaka. 15-godišnjak je zadobio lake tjelesne ozljede. Pas je vlasništvo 35-godišnjaka. Očevidne radnje obavili su policijski službenici Policijske postaje Đurđevac koji će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – objavila je policija.

Pas je u vlasništvu oca ozlijeđenog dječaka, učenika prvog razreda srednje škole. U obitelji ne žele govoriti kako je došlo do nesreće. Pas je odvezen u azil za životinje na promatranje.

Za razliku od slučaja u Repašu, ovdje je pas bio vezan i protiv vlasnika psa neće biti podignuta optužnica za počinjenje kaznenog djela, piše ePodravina.hr.

– Dječak je došao iz škole i otišao podragati psa. Kad je došao do njega, pas se ponašao čudno, počeo je režati na njega. Dječak je bio zbunjen i nije znao što se događa. Pokušao ga je pomilovati, a pas je skočio na njega i ugrizao ga prvo u području arkade, a onda i za lice oko usnica. Kako bi se obranio, uplašeni dječak podigao je ruku za koju ga je pas još jednom ugrizao - prenio je izjave mještana portal ePodravina.hr.

Pogledajte i video pokušaja pljačke na benzinskoj:

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar javorko
javorko
11:32 28.03.2019.

"U srijedu, oko 15.15 sati, na širem đurđevačkom području u dvorištu obiteljske kuće argentinski pas," Nepismeni na sirem podrcuju znaci da je na neintetificiranom podrucju a onda ne može biti u dvoristvu kuce..znaci da ne znate gdje a pisete da je u dvoristu!!

SJ
Sve je uzalud
10:07 28.03.2019.

..........nikad neće doćido zabrane ovih pasa........oni uljevaju strah bez obzira na žrtve......................u kvartu što više ovakvih pasa i vlasnika manje policajaca........veći proračun...............veći strah u kvartu nitko neće izlaziti vani od straha.............uskoro bez interneta.......................ovakvi pasi u parkovima gdje osim njih neće biti drugih pasa stvaraju uvjete da ti parkovi više nemaju svoju svrhu.............i postaju plijen investitora..............podkornjak na Marjanu znaci da je neko umjesto investitora posjekao stabla i učinio im uslugu.............podkornjak njega nemožeš na sud.........volonteri čak i besplatno čiste šumu za investitora .................a tako je i sa medvjednicom.............

PA
PainKiller
11:54 28.03.2019.

Argentinski pas? Treba pod hitno podnjeti prijavu protiv Argentine, a ne protiv ovog jadnog čovjeka. Mislim da bi se Argentina hitno trebala očitovati o ovom incidentu pošto je pas argentinski, osim ako misle na pasminu životinje "Dogo Argentino" onda novinar treba odgovarati zbog iznošenja lažnih informacija i optuživanje Argentine za napad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije