Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joe Biden
Povratak na članak

“Protiv Trumpa, u boj za demokraciju i dušu naše nacije”

Nadam se da ćeš biti dovoljno inteligentan da pobijediš u predizborima, poručio mu je Trump

Komentari 11

ZI
zimerman
20:55 26.04.2019.

Ako itko pokušava da spasi Američki ponos i karakter to je Trump .Joe Biden je ljevičar/Sorosevac koji se zalaže za uništavanje zapadne civilizacije.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:34 26.04.2019.

Jeli ovo sto ga zvali Bjesni Pas!!

VL
DU
Deleted user
22:40 26.04.2019.

Znači Trump sigurno pobjeđuje. Još kada se uzme u obzir kako je neprimjereno dirao neke žene, to mu ne ide u prilog. Mnogi muškarci su za mnogo manje bili tuženi ostali su bez posla i ugleda samo se Bidenu gleda kroz prste. Sumnjam da će mu glasaći to oprostiti. Posebno oni glasaći koji se toliko bore protiv zlostavljana žena da su borbu protiv zlostavljanja doveli doveli na drugu razinu. Clintonica je je imala sličan prljav veš pa je izgubila izbore. Čak ni feministice nisu željele glasati za nju.

VL
VJ
vjaceslav
17:15 27.04.2019.

“Dobrodošao u utrku Uspavani Joe. Samo se nadam da ćeš imati dovoljno inteligencije, u što se dugo sumnja, da provedeš uspješnu kampanju za predizbore... Ako uspiješ, vidimo se na startnoj liniji”, napisao je Trump. legendarno!

VL
XA
xaron
20:40 27.04.2019.

Evo još jedan genijalac na vrhu Amerike. Ništa nije radio 75 godina, a sad kad ga krene...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.