Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Protiv prevaranta Kurtovića podignute još dvije kaznene prijave

Kurtović
arhiva VL
05.11.2009.
u 09:25

Protiv 28-godišnjeg Ante Kurtovića podignute su još dvije kaznene prijave zbog protupravne naplate u pokušaju. Djelomično je priznao djelo i teče mu rok od 30 dana u pritvoru.

Zadarska policija podnijela je još dvije kaznene prijave zbog protupravne naplate u pokušaju 28-godišnjeg Ante Kurtovića, Zadranina kojeg policija sumnjiči za milijunsku prevaru pretprodajom skupocjenih audija, passata i plovila.

Naime, nakon što su prekjučer uhićeni pa pušteni 46-godišnji i 32-godišnji Zadrani osumnjičeni za prijetnju Kurtoviću i njegovoj obitelji, policija je danas podnijela kaznene prijave i protiv 30-godišnjaka i 27-godišnjaka koji su preko Kurtovića kupili automobil i brod.

Policija obojicu sumnjiči za prijetnju Kurtoviću i njegovoj obitelji.

Do sada je prijavu zbog prevare podnijelo petnaestak građana sa zadarskog i splitskog područja, a sumnja se da su automobile i brodove kupili njih šezdesetak među kojima i najpoznatiji Zadrani, odnosno i poznati zadarski gospodarstvenici.

Kurtović je, podsjetimo, djelomično priznao djelo i teče mu rok od 30 dana u pritvoru.

Ključne riječi

Komentara 1

KI
kiseljali
15:25 05.11.2009.

a tko će meni vratiti........ moje marke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije