Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AZTN
Povratak na članak

Protiv Plodina pokrenut upravni postupak

- Upravni postupak rezultat je analize jednog od ugovora tog društva s njegovim dobavljačem u kojem je Agencija utvrdila postojanje jedne ili više nejasnih i/ili spornih odredbi

Komentari 6

VE
vesna
19:04 04.09.2018.

Preporučujem friško ubrane masline iz Srbije koje se nalaze na policama Plodina.

VL
DK
davor.kozic21
21:10 04.09.2018.

lanci koji ne zele prodavati hr proizvod atomatski nemoze prodavat pola proizvoda a i tako jedemo rdljive kokosi meso sa svih strana svijeta osim hrvatske znam iz iskustva.

VL
OV
Ovozemaljski
19:48 04.09.2018.

Zeznut je ovo zakon, koliko na prvu zvuči dobro za dobavljače toliko će se otkupljivači okrenut uvoznoj jeftinijoj i kvalitetnijoj robi. Ovo je zakon koji se duboko miješa u tržište i država se sa ovim spustila na ljestvici država slobodnog tržišta, a zašto da bi ministar se dodvorio tkz. seljacima radi glasova, priznat će on to i sam kad se sa njim opušteno porazgovara, sramota, moja stranka, ali krivo rade. Nikako da se prebacimo na tržišno gospodarstvo i tekovine kapitalizma, mi smo zarobljeni tekovinama planskog gospodarstva, a to u ovoj državi ni najveći ljevičari ne podržavaju. U Hrvatskoj ne postoji moderna desna republikanska stranka liberalnih pogleda na biznis i privatno vlasništvo kao šta su Republikanci u Americi,.ovdje vječita borba lijeve i desne strane KP-e!

VL
AN
antonelić
16:36 04.09.2018.

konačno !!! te plodine su oličenje zla i nepoštene trgovačke prakse ... iz povjerljivih izvora saznajemo da plodine nabavljaju paradajz jeftinije nego drugi lanci u hrvatskoj ... a papriku iz makedonije su im blokirali na granici sa srbijom zbog dampiškee cijene ... zbog plodina drugi lanci ( strani ) nemaju profita ... a agrokor je na ivici isplativosti ... ako dopustimo da plodine rade što hoće nećemo moći spasiti agrokor , 60000 radnih mjesta , opegeove i dobavljače ... neće ova vrla vlada moći spasiti sezonu , pasti će bedepe , stagnirati će rejting , opet ćemo ući u recesiju i nećemo krenuti u eru blagostanja kao što je najavila dr.kolinda ... zato moja poruka min.fin. pinok. mariću : udri po plodinama !!! ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.