Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborna utrka

Protiv Jelića i N. Murganić iz HDZ-a SDP šalje Benčića i Vukovića?

lista
kristina štedul fabac/pixsell
12.10.2011.
u 10:37

Osvježenje za birače bit će Nezavisna lista "Poštenje i razvoj" dr. Jasne Plevnik, koja želi razvijati klimu za otvaranje novih radnih mjesta

Iako rezultati anketa idu nama u korist, ne možemo se osloniti na njih. Moramo se i dalje dokazivati i pridobiti glasove neodlučnih birača kojih je dosta – komentirao je nadolazeće parlamentarne izbore Stjepan Mikulandrić, županijski vijećnik SDP-a, tajnik u središnjici stranke i vjerojatno najviše rangiran kandidat stranke na izbornoj listi iz naše županije. Mikulandrić kaže da će se, osim njega, na listi vjerojatno naći i Damir Mateljan iz Kamanja, Biserka Vranić iz Ozlja, Josip Benčić iz Karlovca i Ivan Vuković, županijski šef stranke. Nije isključio mogućnost dobivanja još pokojeg mjesta na listi za kolege iz županije.

HDZ-ova perjanica

Biračima poznata imena iz redova HDZ-a "kreću" u osvajanje glasova. Iako još nije potvrđeno, neki članovi HDZ-a vjeruju da bi u bitku za Sabor mogli krenuti dožupan Josip Šafar, Nada Murganić, ravnateljica karlovačkog Doma za stare Sveti Antun, Ivan Šego, županijski šef Mladeži HDZ-a, niže na listi vjerojatno će biti i Damir Jelić, karlovački gradonačelnik te vjerojatno bivši župani Vlado Jelkovac i Ivica Horvat, zatim Nedjeljko Strikić, ravnatelj karlovačke bolnice, te Nikola Sopčić iz Ozlja. Malo je vjerojatno da će se na listu upisati i županijski šef stranke Ivan Vučić, koji je i aktualni župan.

 U Sabor zbog problema

Od pravaša, najizglednije je da će našu županiju predstavljati samo Bernardica Topolnjak Halapa, prva žena županijskog HSP-a. Na listi HSLS-a poznato će ime biti Višnje Mihalić iz Duge Rese. Listu Hrvatskih laburista predvodit će Nikola Vuljanić, a među kandidatima bi se mogla naći i Snježana Kirinić iz karlovačkog ogranka.

Simpatizerima HSS-a svakako će biti prepoznatljivo ime Marine Kolaković, aktualne dogradonačelnice, te Dubravka Delića koji je potvrdio da će na njihovu listu kao nezavisni.

 Osvježenje za birače bit će Nezavisna lista "Poštenje i razvoj" dr. Jasne Plevnik.

 – U parlamentu bismo rješavali probleme koji tište naše sumještane, ne bismo bili promatrači. Želimo stvarati klimu za otvaranje novih radnih mjesta jer samo je to ključ razvoja – kazala je dr. J. Plevnik.

Ključne riječi

Komentara 3

EL
elfenomeno77
10:58 12.10.2011.

sdp je nekada bila druga stranka po snazi,nakon dolaska milanovića predmet sprdnje i ismijavanja

TC
toni-ch
12:22 12.10.2011.

ELFENOMENO.....Da se ti nisi malo zbunio i htio napisati nesto drugo..tj.od kad je dosla kosorica u kradeze da se od tada sprdavaju i ismijavaju u svezi toga..

RB
rbanek
13:56 16.10.2011.

Ako je to najbolje što SDP ima/naravno osim Mateljana/ onda je teško vjerovati u promjene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije