Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandalozni komentar

Protiv homofobnog policajca bit će podnesen optužni prijedlog

policija,policajac
Sanjin Strukić/PIXSELL
24.04.2012.
u 16:28

PU bjelovarsko-bilogorska upućuje javnu ispriku zbog neetičnog i neprofesionalnog ponašanja policijskog službenika

Bjelovarski policajac Kruno Karas skandaloznim komentarom na svom Facebook-profilu o stravičnom ubojstvu koje je u nedjelju zgrozilo Bjelovar ogriješio se o zakon. Utvrdili su to djelatnici za zakonitost postupanja PU bjelovarsko-bilogorske i Unutarnje kontrole Ministarstva unutarnjih poslova.

U priopćenju koje je potpisao načelnik PU Jakob Bukvić piše da su spomenuti djelatnici utvrdili postojanje prekršaja iz članka 25 Zakona o suzbijanju diskriminacije te da će protiv spomenutog policajca biti podnesen optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu.

Nadalje se navodi da će zbog nedoličnog ponašanja izvan službe protiv njega biti pokrenute odgovarajuće stegovne mjere. Ovim putem PU bjelovarsko-bilogorska upućuje javnu ispriku zbog neetičnog i neprofesionalnog ponašanja policijskog službenika.

Ključne riječi

Komentara 17

MI
mightymraz
07:20 25.04.2012.

sva sreca da ljudska glupost nije zarazna....

RA
rastamanaman
17:09 24.04.2012.

@ćaća O čemu ti pričaš? Čovjek je ubio čovjeka, a ovaj policajac je rekao da je to zaslužio. To nema veze s p***ma ili bilo čime. Tko tako govori za drugo biće, bilo ono antifašist, ustaša, srbin, štogod, ne smijeije biti policajac, ...

PO
podli
07:43 25.04.2012.

Pokušat ću biti u skladu sa svojim nadimkom, ali ako se pogledaju tagovi za ovaj članak i činjenica da je navedeno ime i prezime policajca kao i hajka na njega kao da je u najmanju ruku pedofil sve govori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije