Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Protiv desetero Amerikanaca podignuta optužnica za otmicu djece

haiti
04.02.2010.
u 22:53

Petero muškaraca i petero žena morat će se suočiti sa sudom u Haitiju - prijeti im, prema haićanskim zakonima presuda od 15 godina zatvora


Desetero Amerikanaca, pripadnika baptističke crkve iz Idaha koji su na granici s Dominikanskom Republikom zatečeni sa 33 djeteta s Haitija optuženi su za otmicu djece i zločinačko udruživanje.
 Petero muškaraca i petero žena morat će se suočiti sa sudom u Haitiju.


Njihov odvjetnik objašnjava kako neće biti otvorenog suđenja, već će istražni sudac preuzeti sve dokaze i potom izreći svoju presudu, za što će mu trebati, vjeruje se, nekoliko mjeseci. Amerikancima prijeti do 15 godina zatvora.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
02:17 05.02.2010.

Sto tako im treba. Jer su umjesto da sjede kuci i beru pare otisli u neku vukojebinu i htjeli pomoc djeci da nadju bolji zivot. Imeni tako treba ija sam dao pet dolara za Haiti romine koje u zivotu nisamam vidio. To mi je velika greska. Nece vise niko dobit nikad nista.

WS
Winston_Smith
15:47 05.02.2010.

Je možeš mislit haha, tako ti je to kad Amerikanci idu nekamo nekom pomagat. Znamo mi nijhove prave namjere. Osim otmice i prodaje djece to je uspostava globalne diktature na Haitiju.

KA
karlovcankica
00:00 05.02.2010.

neko rece..TAKO IM TREBA..sto ne pomognu sirotinji u USA..a ima sirocadi i u Idaho!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije