Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Occupy Croatia

Prosvjedovali protiv političkih elita pa zapalili svijeće za Dinu Molnara

prosvjed (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/10
01.03.2013.
u 21:20

Aktivisti pokreta Occupy Croatia i Anonymus okupili su danas se na Trgu bana Jelačića

Aktivisti pokreta Occupy Croatia i Anonymus okupili su danas se na Trgu bana Jelačića kako bi iskazali nezadovoljstvo zbog novog zakona o strateškim investicijskim projektima i prosvjedovali protiv političko-tajkunskih elita.

Prosvjednici su ispred Prve policijske postaje na Zrinjevcu zapalili svijeće za Dinu Molnara, policajca koji je prijavio korupciju pa je mjesec dana kasnije pronađen mrtav u automobilu.

>>Novi prosvjed Occupy Croatia i Anonymousa u Rijeci

 

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
23:55 01.03.2013.

Ovaj mladi policajac nije imao karakter da bi se sam ubio!?

SE
sestrićna
21:29 01.03.2013.

bez 100 000 ljudi nema koristi-

Avatar pupoljak
pupoljak
22:11 01.03.2013.

kfuntak Točno, u pravu si da je budalama lako oteti, ali baš sve, pa i dostojanstvo. No kada im dođe iz guzice u glavu, kasno je. Ostaju samo parole, sjećanja na neki bolji život i proklinjanje svoje gluposti i lakovjernosti.. A lopovi uživaju koji su ih izmanipulirali. Eto, to je, doista, žalosno, ali kad čovjek sve to vidi mora se od muke nasmijati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije