Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povodom dana žena
Povratak na članak

Prosvjedom 'Dan otpora - ne mjerama štednje' bore se za prava žena

Aktivistice za ženska prava poručuju kako borba žena za ljudsku i ekonomsku emancipaciju još traje

Komentari 4

LI
livoguza2
15:53 07.03.2015.

Sae fronte, ofenzive, bitke i ratovi u Hrvatskoj. Nisam nigdje pročitao da su ove ratnice otvorile front za obranu predsjednice Kolinde Grabar_Kitarović od agresije premijera Milanovića i medija u Hrvatskoj. Tu frontu nitko ne bu dočekal. Jer Predsjednica nije "napredna ljevičarka". Ona nosi lančić oko vrata. A frontašicama na lančiću bolje paše skalpel. Lp.

VL
BA
bakulušić
16:20 07.03.2015.

Danas u Večernjaku imaju članak o ženi koja je nakon dvanaest godina rada ostala bez posla a "firma" joj nije otišla u stečaj, pa bi se mogli angažirati i istražiti slučaj te izvršiti pritisak da se žena vrati na posao. Eto prilike da se Fronta žena dokaže jer od ovih paradiranja ulicama i trgovima nitko nema koristi.

VL
I9
ivan.994
17:43 07.03.2015.

Tako je! Živite na dug, zadužujte buduće generacije, trošite šakom i kapom, tako će se poštivati sva prava. Koja logika...

VL
DU
Deleted user
20:37 07.03.2015.

Iako mi na sam spomen ženskih udruga babe, i sl poraste tlak, kad sam na vijestima vidio tko i zbog čega prosvjeduje- imaju moju podršku.... radnice Kamenskog, rode,mlade majke kojim produžuju ili ne ugovore, žene koje pošteno rade za 15%5% manju plaću, DA- imaju moju podršku... profesionalke kaj samo kukaju kada su novinari u blizini i za to još primaju plaću- ne...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.