Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenski prosvjedi
Povratak na članak

Prosvjednici Niniću (HDZ): Iza nas ne stoje nikakve stranke

Ako ne ustanemo sada, bit ćemo odgovorni pred poviješću - kažu šibenski organizatori te pozivaju i one kojima su stranke zabranile prosvjede da izađu ''iz stranačkih okova''

Komentari 5

DA
darko9
15:44 17.03.2011.

ma oni viču protiv svega i svakoga tko god je netko nekome napakostio

VL
OB
-obrisani-
12:52 17.03.2011.

Meta su njihovih prosvjeda nesposobni, bahati i podobni političari i njihove manipulacije, ističu. ======== Trebali se prosvjedovati za vrijeme dick obrazštine koji se volio razbacivati izrazom neka institucije države rade svoj posao. Naime u Hrvatskoj su institucije države u sprezii sa političarima.Dakle promjene moraju biti korijenite i duboke te se moraju osjetiti na svim razinama društva i institucija i politike.Svi koji su nesposobni i ne obavlljaju svoj posao moraju biti spremni na otkaz ili davanje opoziva na svoju ministarsku foteljicu.

VL
OB
-obrisani-
15:24 17.03.2011.

ruke uvis!

VL
DA
darko9
15:43 17.03.2011.

ja ustadoh a oko mene svi ustaše

VL
JB
josip broz
22:44 17.03.2011.

iza njih stoje vecernji, jutarnji, nova-tv

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.