Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed ispred Goljaka
Povratak na članak

Prosvjednici tražili otkaze zaposlenika i sprečavanje nasilja nad djecom

Specijalnu bolnicu Goljak zadnjih mjesec dana potresa afera zbog javnog svjedočenja majke Dijane Sajko o zlostavljanju djece s posebnim potrebama u toj bolnici

Komentari 1

DU
Deleted user
07:51 19.04.2016.

Kamere. Postaviti kamere po zgradi u sve slične ustanove gdje borave nemoćni i bolesni. Ako nas netko može nadzirati po tramvajima i ulicama, to više može nadzirati kako se paze, liječe nemoćni i bolesni i kakvu skrb dobivaju. Kada se se možemo i znamo zauzeti za sebe, stvari su drugačije. Ali onima koji se ne mogu i ne umiju braniti - treba skrb i pažnja društva. Ili netko misli da bi bolesne, invalidne, nemoćne osobe trebalo ukloniti? Strpati u neke tamne podrume? Sumnjam. Vjerujem da ljudi žele pomoći i dapače, žele vidjeti da su pomoć dobili upravo oni kojima treba. Kamere i nadzor.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.