Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stižu prosvjednici

Prosvjednici četiri sata obilazili grad, "posjetili" i Hebranga

prosvjed (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/23
06.03.2011.
u 15:44

U jednom trenutku bilo je nešto više od 8000 ljudi, ali se brojka s vremenom počela smanjivati,

- Lopove! Javi se Pinokio! Andrija skuhaj nam kavu! J... vas Ivo Sanader! J... vas Andrija Hebrang! HDZ odlazi! Remetinec!... - odjekivalo je dvadesetak minuta ispred kuće potpredsjednika HDZ-a Andrije Hebranga u Babonićevoj ulici gdje su se, na travnatoj uzbrdici točno u ravnini Hebrangovih prozora (svjetlo je gorjelo samo na jednom prozoru sa strane kuće), rasporedili prosvjednici sedmog zagrebačkog “Facebook prosvjeda” na kojem se okupilo između osam i deset tisuća nezadovoljnika. “Stižemo na Dnevnik!”

Policiji koja je čuvala ulaz u Hebrangovu vilu poručivalo se da čuva lopova, dok se stanare okolnih vila pozivalo: “Susjedi na prozore!”. A onda se krenulo dalje uz poruku: “Vidimo se opet!” te određivanje idućeg cilja: “Idemo na HRT!” Stižemo na Dnevnik!” Hebrang tada nije bio u svom domu, a za Novi list je kazao da mu je to najgora stvar koja mu se dogodila još od rata jer se uvijek borio za Hrvatsku, a sada ga nazivaju lopovom.

- Zašto nisu išli do Sanaderova stana? - zapitao se Hebrang. Drugi vrhunac sinoćenjeg četvrtog prosvjednog marša Zagrebom dogodio se pred HRT-om gdje su prosvjednici stigli u 19.40, a tamo su već bila brojna policijska vozila.

- Pustite nas uživo! Hoćemo istinu! Vratite nam Latina! Stankoviću majstore! Hloverka, odlazi! Jaco, odlazi!... - orilo se iz svih grla.

“Karamarko, ostavka!”

Prosvjednici su sinoć, glasajući se poput Indijanaca, svugdje zaustavljali promet i neumorno izvikivali: “Svi na ulice!”, “Mirni prosvjedi!”, “HDZ mafija”, a žustrim tempom hoda obišli su i: Hrvatsku narodnu banku, sjedište HDZ-a Informacijski centar EU, Zavod za zapošljavanje, Inu, Radnički dom, Plivu, Hrvatske vode, Palaču pravde, Hypo centar, MUP, HT i Hrvatsku gospodarsku komoru. Svugdje su izvikivali prigodne parole:

- Vratite nam novce! Hoćemo izbore! Jaco, odlazi! Hrvatska se budi! Pozdravimo Europu! Hoćemo posao! Jacu na burzu! Vratite nam Inu! Gdje ste sindikati?! Vratite nam Plivu! Čuvajte nam vode! Nepravde palača! Hypo lopovi! J... vas Ivo Sanader! Karamarko, ostavka! Mudriniću, lopove! Nadane lopove!...

Pokušalo se doći i na Markov trg, no policijske barikade to su spriječile. U 21 sat na Trgu bana Jelačića prosvjed je završio uz poziv na novo okupljanje sutra u 18 sati, opet na Cvjetnom trgu, gdje je sinoć na početku prosvjeda čelnik sindikata hrvatskih seljaka Tomislav Pokrovac zagrmio:

- Idući tjedan seljaci izlaze na ulice i ne vraćaju se kući dok Vlada ne kaže datum izbora. Vladi dajemo ultimatum - ili datum izbora ili blokada Vlade i Markova trga.

U nastavku teksta pročitajte kako je tekao prosvjed

20.58 Na Trgu bana Jelačića ostalo je još stotinjak ljudi. Odjavili su prosvjed uz poruku "Laku noć, Jaco". Novi je zakazan za utorak u 18 sati na Cvjetnom trgu.

20.51 Prosvjednici su stigli na Trg bana Jelačića. Razmišlja se o završetku prosvjeda za danas.

20.38 Kolona je ušla u Frankopansku i uzvikuju se standardne parole. Ide se prema Ilici.

20.34 Stali su ispred Hrvatske gospodarske komore u Savskoj i viču "Nadane, lopove!"

20.26 Hodajući po Savskoj prosvjednici viču "Vrati novce Todoriću". Na početku kolone je policijski automobil i svi skandiraju "Hvala što nas čuvate".

20.21 Prolaze ispred HT-ove zgrade u Savskoj. Prosvjednici uzvikuju "Mudriniću lopove". Kolona nastavlja dalje Savskom prema središtu grada. Pjevaju "Zovi, samo zovi" i uzvikuju "Mi smo Hrvatska, mi smo Hrvatska".

20.15 Zgradu MUP-a okružili su brojni policijski kombiji. Prosvjednici uzvikuju ime Ivana Mamića, mladića kojega je na Jarunu ubio policajac, "Karamarko ostavka", "Čuvate mafiju".

20.12 Promet u Savskoj je stao. Prosvjednici idu prema MUP-u i zgradi HT-a.

20.07 Skupina prosvjednika skrenula je iz Slavonske avenije u Savsku ulicu. Trvde da idu prema MUP-u. Ima ih manje nego pred Hebrangovom kućom i HDZ-om.

19.55 Novi list javlja Hebrangovovu reakciju na prosvjed pred njegovom kućom: "Ovo mi je najteže od rata, viču da sam lopov, a cijeli se život borim protiv lopova. Zanimljivo da nisu išli pred Sanaderovu kuću."

19.53 Ispred sjedišta Hypo grupe skandiraju "Hypo lopovi" i pjevaju "Je.o vas Ivo Sanader"

19.45 Prosvjednici su se uputili Slavonskom avenijom prema Savskoj uz povike "Doći ćemo opet!".

19.41 "Dosta ste nas lagali", "Hoćemo istinu", "Hloverka odlazi", "Stankoviću majstore", "Ne damo vam pretplatu" - viču okupljeni ispred HRT-a.

19.39 Prosvjednici viću "Pustite nas uživo", "Stigli smo na Dnevnik" i "Vratite nam Latina". Velik broj ljudi je na prozorima HRT-a.

19.38 Stigli su pred zgradu HRT-a koji je okružen policijom. Prelaze livadu koja ih dijeli od ograde HRT-a i približavaju se zgradi javne televizije.

19.34 Prosvjednici skreću u Slavonsku aveniju. Izvikuju "Stižemo na Dnevnik, stižemo na Dnevnik". Blokiran je promet. Aperliraju da se pred HRT-om svi dobro skupe tako da ih HRT-ovci uspiju prebrojati.

19.24 Prosvjednici prolaze ispred Palače pravde uzvikujući "Nepravde palača". Prosvjednici ipak kreću prema HRT-u. Okupljenih je više od 8000. Iz vukovarske skreću u ulicu Hrvatske bratske zajednice uzvikujući "Idemo na Dnevnik, idemo na Dnevnik".

19.18 Masa prolazi Vukovarskom i skandira. U jednom trenutku došlo je do rasprave da li da se ide pred HRT zbog početka Dnevnika u 19.30. Predomislili su se pa idu prema MUP-u u Savskoj. Prolazeći ispred zgrade Plive u Vukovarskoj i viču "Vratite nam Plivu". Prolazeći ispred zgrade Hrvatskih voda viču "Čuvajte nam vode".

19.10 Iz Držićeve prosvjednici skreću u Vukovarsku i opet se blokiraju oba traka ulice. Priča se da se ide prema MUP-u u Savskoj.

19.03 Blokirana su oba traka Držićeve ispred Autobusnog kolodvora.

18.57 Prosvjednici su pred Radničkim domom. Zvižde okrenuti prema zgradi Sindikata i skandiraju "Gdje ste sindikati, gdje ste sindikati" i "Budi se Hrvatsko, budi se Hrvatsko". Na zgradi je veliki transparent "Ili bolje-ili dolje!", u potpisu je SSSH. Šetnja se nastavlja prema Autobusnom kolodvoru.

18.52 Prolazi se križanje Šubićeve i Zvonimirove, blokiran je promet, a prosvjednici idu prema Radničkom domu i sjedištima Sindikata.

18.49 Po drugi put kolona je ispred zgarde Ine i ponovno viču "Vratite nam Inu" i pozivaju sve one koji su na prozorima da im se pridruže.

18.45 Stigli su na Kvatrić, ali ne idu prema premijerkinu stanu već se vraćaju u Šubićevu ulicu.

18.41 Prosvjednici se kroz Domjanićevu spuštaju prema Kvatriću. Izvikuju "HDZ lopovi" i "Svi na ulice".

18.38 Prosvjednici se spuštaju u Voćarsku ulicu. Pjeva se "Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može".

18.24 Prosvjednici odlaze skandirajući "Vidimo se opet". Pred Hebrangovu kuću stiglo je policijsko pojačanje.

18.21 Prosvjednici pozivaju Hebrangove susjede da im se pridruže. U Hebrangovoj ulici bilo je desetak policijskih kombija.

18.16 Svi provjednici ispred Hebrangove kuće skaču i pjevaju "Je.o vas Ivo Sanader" i "Javi se Pinokijo". Policiji viču "Čuvate mafiju".

18.13 Prosvjednici ispred Hebrangove kuće skandiraju "Remetinec, Remetinec".

18.10 Prosvjednici su stali nasuprot Hebrangove kuće. Popeli su se na uzvisinu, gledaju prema kući, skandiraju "Lopove, lopove" i policiji viču "Čuvate lopova". Čini se da su se svi propsvjednici opdazvali Hebrangovom pozivu jer je on za Večernji list rekao da će rado primiti predstavnike prosvjednika da mu kažu što žele i pokažu svoj program. Prosvjednici se glasaju kao Indijanci.

18.00 Pred Hebrangovim stanom uzvikuju "Andrija, skuhaj kavu". Zgradu čuva desetak policajaca.

17.58 Skrenuli su u Babonićevu ulicu gdje prosvjednici tvrde da je stan Andrije Hebranga

17.55 Prolaze kroz Domjanićevu ulicu, pejvaju "Je.o vas Ivo Sanader" i idu pred stan Andrije Hebranga uz povike "Idemo do Hebranga".

17.52 Preko Kvatrića Domjanićevom idu prema Ravnicama.

17.46 U Šubićevoj nakratko zastali pred zgradom Ine skandirajući "Vratite nam Inu".

17.43 Prosvjednici su skrenuli u Šubićevu. Pozivaju sve ljude iz tramvaja da izađu. Pjevaju "Zovi samo, zovi". Ide se prema Kvatriću pa vjerojatno Maksimirskom na Ravnice.

17.40 Zastali su nakratko pred Hrvatskim zavodom za zapošljavanje uzvikujući "Hoćemo posao", "Svi na ulice". Pozivaju sve nezaposlene da im se pridruže.

17.37 Prosvjednici Zvonimirovom idu prema stanu premijerke Kosor na Ravnice. Viču "HDZ lopovi" i "Jaco odlazi". Zvonimirovom ne voze tramvaji.

17.31 Predstavnici udruge Volim Hrvatsku su pred policijski kordon ispred sjedišta HDZ-a postavili lutke s parlom "Volim Hrvatsku, ne u EU". Prosvjednici su zatim stali ispred informacijskog centra Europske unije i uzvikuju "Pozdravimo Europu" i "Jaco odlazi".

17.29 Ispred sjedišta HDZ-a uzvikuju "Hoćemo izbore" i "Karamarko ostavka". Policiji se ne približavaju. Procjenjuje se da je na prosvjedu sada oko 6000 ljudi.

17.28 Prosvjednici su stigli na Trg žrtava fašizma. Ispred ulaza u HDZ čeka ih kordon od pedesetak policajaca.

17.24  Stali su pred Hrvatskom narodnom bankom i izvikuju "Vratite nam novce" i "Lopovi, lopovi". Bubnjanje predvodi bivši HDZ-ovac i bivši načelnik općine Saborsko Luka Hodak.

17.21 Blokiane Palmotićeva i Draškovićeva. Na križanju Draškovićeve i račkoga je desetak policijskih kombija u kojima sjedi policija. Prosvjednika je oko 3000.

17.18 Blokirana je Jurišićeva ulica, tramvajski promet je u prekidu. Prosvjednici dolaze do Palmotićeve i uzvikuju "Hrvatska se budi", "Hoćemo izbore", "Jaco odlazi". Jedan od prosvjednika ima bubnjeve u koje udara.

17.14 Niz Radićevu i Tkalčićevu prosvjednici se spustili niz Trg bana Jelačića. Kreću se kroz Jurišićevu do HDZ-a. Na početku Jurišićeve je desetak automobila u kojima sjede policajci.

17.01 Izmjenjuju se parole "Hoćemo izbore", "HDZ odlazi", "Hrvatska policija - mito i korupcija", "Kara marko Jadranku". U jednom trenutku počeli su skakati izvikujuću "Tko ne skače policajac". U ovom trenutku prosvjednici se okreću i kreću prema HDZ-u.

16.59 Prosvjednici su stali na 10 metara od barikada. Ne približavaju se policiji već im samo izvikuju "Štitite mafiju!"

16.57 Prosvjednici dolaze do policijskih barikada u Kamenitoj ulici i izvikiju "Svi na ulice". Markov trg čuvaju barikade i trostruki policijski kordon

16.51 Preko Ilice prosvjednici skreću u Radićevu ulicu. Ide se prema Markovu trgu uz povike "Svi na ulice". Procjenjuje se da sada ima preko 2000 ljudi.

16.48 Nakon Pokrovca javio se jedan Rom koji je rekao da su cigani u Saboru i pozvao je sve Rome da se pridruže prosvjedima. Povicima "svi na ulice" prosvjed je gotov na Cvjetnom trgu. Ljudi se kreću kroz Margaretsku prema Ilici.

16.44  Okupljenima se obratio Pero Kovačević koji je ponovio pet zahtijeva prosvjednika izrečenih na početku okupljanja. To je kod nekih okupljenih izazvalo revolt pa su vikali "Silazi, silazi".  Prosvjednici viču "Svi na ulice" i "Dosta govora".

Nakon toga na pozornicu se popeo Pokrovac koji je rekao:

- Neću dužiti, seljaci izlaze na ulice idući tjedan, ali ne vraćaju kućama dok Vlada e objavi datum prijevremenih izbora. Ne moramo mi doći na Markov trg, ali možemo mi blokirati sve pristupe tamo. Ja sam Pokrovac i ne mogu me kupit za novac!

16.41 Prosvjednici, među kojima nekoliko umirovljenika, viče "Ajmo šetat'", "Ajmo šetat'"

16.38 Na pozornicu je stala starija gospođa koja je održala lekciju predsjedniku Josipoviću, glasnogovorniku Vlade Mladenu Paviću, ministru Karamarku kojemu je poručila da je radije Indijanac nego njegov policajac te je kazala kad su sve ovdje već Indijanci da je ona stara skvo nakon čega je zaurlikala kao Indijanac. Prosvjednici čitaju pjesme s porukom premijerki i ostalima.

16.35 Na prosvjedu je oko 1000 ljudi.

16.27 Ovo u čemu se sad nalazimo je tragedija. Imamo najbogatiju zemlju na svijetu, a živimo u bijedi kao da živimo u pustinji - rekao je okupljenima na Cvjetnom trgu, ispod rastegnut transparenta "Čobanica Jaca" Ivan Pernar.

- U našoj Vladi ne sjede pastiri već je to čopor vukova - dodao je Pernar.

Nakon njega javio se jedan prosvjednik koji je sve okupljene pozdravio sa "Dobar dan Indijanci" nakon čega su se okupljeni počeli glasati kao Indijanci. On je pozvao da oni s Markova trga dođu na Cvjetni i čuju što im ljudi imaju za reći te dodao kako se oni s Markova trga trebaju maknuti s vlasti jer mi već nove ministre i zastupnike imamo u školama i fakultetima. Rekao je i da prosvjednike  na Cvjetnom gleda Petar Preradović kojeg je prglasio jedinim pravim Srbinom.

Javio se i Marko Francisković koji se bio kandidaro na predsjedničkim izborima. Prozvao je i predsjednika Josipovića zato što mu je kriminalac platio kampanju, a održao je lekciju i HRT-u optuživši ga da služi režimu.

Nakon njega javio se student zagrebačke Akademije dramske umjetnosti koji je ponovio riječi s prosvjeda u petak da je HDZ kratica za Hrvatska demonska zajednica te je kazao:

- Mi nemamo posla s čobanima već s demonima. 20 godina su na vlasti pa kako je moguće 20 godina raditi nešto, a ne nepraviti ništa. To su ljudi koji sjede u prvim redovima u crkvi, a ogriješuju se o svih 10 Božjih zapovijedi. Oni su zaboraivli kakav je to osjećaj govoriti istinu - rekao je mladi Zadranin što je izazvalo odobravanje i skandiranje okupljenih: "HDZ odlazi" i "Svi na ulice, svi na ulice".

16.06 Predsjednik Školskog sindikata Preporod Željko Stišpić kazao je da će biti redovito na svakom prosvjedu i da će na svakom idućem prosvjedu biti sve više članova njegovoga sindikata. Međi prosvjednicima, kojih je sada oko pet stotina, opet je i glumac Igor Hajdarhodžić, a primjetno je kako se danas na Cvjetnom trgu okupilo mnogo umirovljenika i starije generacije.

16.00 Okuplja se sve veći broj prosvjednika, a netko je donio gitaru i pjevuše se latino ritmovi

15.45 Na prilazima zagrebačkom Cvjetnome trgu nalaze se policijska vozila, a na trgu je stotinjak ljudi. Među njima je  i Pero Kovačević koji je zbog dolaska na prosvjed  u petak, u svojoj stranci HSP dr.  Ante Starčević suspendiran na 90 dana.

- Opet sam na prosvjedu zato što sam čovjek koji misli svojom glavom. Ovi ljudi nisu anarhisti, kazao je,  već su nezadovoljni stanjem u državi i traže smjenu onih koji su za takvo stanje odgovorni. Prema njegovom mišljenju, u šest prethodnih prosvjeda već se iskristaliziralo pet stvari koje prosvjednici traže:

- To su odlazak ove Vlade, raspisivanje izbora, promjena izbornog zakonodavstva na način da se biraju ljudi a ne stranke, sankcioniranje pljačke u pretvorbi i privatizaciji, te sankcioniranje kriminala i korupcije.

>>Dvije zajedničke poruke: "Jaco odlazi" i "Dolje sve"

Tu je i predsjednik sindikata hrvatskih seljaka Tomislav Pokrovac, koji je bio i na zagrebačkom prosvjedu u petak a i subotu među prosvjednicima u Osijeku.

- Vidim da ovdje nema nikakve politike već su ljudi nezadovoljni, dat ćemo Vladi ultimatum da kaže točan datum izbora, a odredit ćemo datum do kada će nam to Vlada moći reći jer ovakvo njezino bezobrazno ponašenja ne može se u nedogled tolerirati. Uostalom, ako mi ne možemo na Markov trg, zatvorit ćemo sve prilaze Markovu trgu pa ni oni koji su na njemu neće moći otići niti političari na trg neće moći doći.

Ovdje je i začetnik fejsbuk prosvjeda Ivan Pernar.

Komentara 1355

OB
-obrisani-
18:37 06.03.2011.

odite do PANTOVCAKA,aalalallalalallalalalal

OB
-obrisani-
16:43 06.03.2011.

Uče nas da je, kad je politička scena pitanju, vrlo opasna priča o ”Kurti i Murti”, odnosno priča o ”svi su oni isti”, kad se radi se političkim strankama, odnosno njihovim vrhuškama ili o političkoj eliti. Priča je opasna prvoo zato što nije do kraja istinita, a drugo zato što u narodu ubija svaku nadu u mogućnost izlaska iz krize, odnosno sugerira da se promjenom vlasti, odnosno pobjedom druge političke opcije na izborima, ništa neće promijeniti. Pa zašto bismo onda jedno zlo išli mijenjati istim takvim, u hrvatskim prilikama to znači da HDZ treba ostati na vlasti, jer za njih znamo da su lopovi, uspjeli smo ih upoznati, pa ako primijenimo maksimu čuvenog srbijanskog političara s početka 20 stoljeća, Nikole Pašića – Baje, koja glasi: ”Na izborim svoj glas dajte nama, jer mi smo dugo na vlasti i nakrali smo se dovoljno, još nam samo malo treba. Ovi drugi nemaju ništa i krast će daleko više.» Na hrvatskoj političkoj sceni odnos snaga je takav da na izborima HDZ, odnosno koaliciju koju on predvodi, na vlasti može zamijeniti jedino SDP, sam ili u koalicji s drugim strankama, možda čak i onima koje danas koaliraju s HDZ-om. To je moguće i zato što hrvatske političke stranke nisu ideološki profilirane, ali i radi toga što je jedini spiritus movens koji goni vrhuške političkih stranaka u Hrvatskoj ta silna žeđ za vlašću, a neke se čelnike političkih stranaka može i kupiti za ne baš velike novce. A Hrvatska jest na koljenima i očajnički treba promjenu vlasti, za tim ide i ova neprofilirana i vrlo ”šarena” družina koja prosvjeduje i za koju ne sumnjm da će dovesti ili do raspisivanja prijevremenih izbora ili do nečeg što ja ne želim ni vama ni sebi. Naime prosvjedujućoj ”FB” ekipi se počinju pršljamčivati ”men in black” rečeni ”križnoputaši” predvođeni jednim od neprocesuiranih, ”stručnjakom za Paviljon 22” na ZV, s početka devedesetih, kao i dio ”braniteljske populacije”, onaj pod crnim zastavama, koji najavljuju juriše na Markov trg, što znači sukobe s policijom i nasilje, što može dovesti do redukcije demokracije ili čak prerasti u građanski rat. Ako su mirni i nenasilni prosvjedi iz arsenala legitimnih sredstava političke borbe, a jesu, ne vidim razloga zašto neka od političkih stranaka ne ponudi ideološku potku, platformu djelovanja i organizaciju te na taj način dodatno legitimira prosvjede, odnosno stavi se na njihovo čelo? Ne razumijem zašto ovakvo silno ograđivnje svih političkih stranaka od prosvjeda, kao da su oni nešto sramotno, nešto kužno? O da složit ćemo se mi da ne bi bilo dobro da se na čelo prosvjeda postavi SDP iz jednostavnog razloga što je SDP ”držao” ljestve dok je HDZ ”krao”. Pisao sam već na tu temu izražavajući svoju sumnju u to da je I. Račan bio u stanovitom dealu s F. Tuđmanom. Ta sumnja se rodila još za vrijeme prvih višestranačkih izbora kad su, jednako izbornom povjerenstvu kao i sredšnjici SDP-a, počele pristizati prijave o izbornim prijevarama u korist HDZ-a, bez ikakve reakcije iz SDP-a. Nadalje na tim prvim všestranačkim izborima hrvatski su Srbi najveći dio svojih glasova dali SDP-u, pa je bilo za očekivati da će SDP uzeti Srbe u zaštitu od progona kojima su ih izložile vlasti ili djelovanja ”trojki” i samozvnih eksterminatora poput raznoraznih glavaša, a pogotovo u onim općinama u kojima je SDP formirao vlast, kao u Općini Vukovar npr. Ali Račan ”ni mukajet”! Gdje su bili Račan i njegov SDP kad postaje vidljivo da Tuđman vodi zemlju u rat, što poduzima stranka, a što njen čelnik I. Račan? Što poduzima u vezi formirnja paravojnog proustaškog HOS-a kao stranačke vojske, a što u vezi raspuštanja TO i formiranja paravojnog ZNG? Spremno šalje potpredsjednika SDP, Z. Tomca, za potpredsjednika Vlade narodnog sporazuma. Gdje je bio SDP, a gdje Račan prilikom donošenja sramotnih zakona o pretvorbi vlasništva i privatizaciji koji su značili mega-pljačku vlastitog naroda? Gdje je bio SDP, a gdje Račan prilikom agresije RH na susjednu BiH? Gdje je bio SDP, a gdje Račan pilikom potpisivanja sramotnih ugovora RH s Vatikanom? Gdje je bio SDP, a gdje Račan prilikom donošenja zakona o beneficiranim mirovnama za pripadnike “hrvatske domovinske vojske” iz 2. Svjetskog rata, kako su prozvani pripadnici kvisliških OS tzv. NDH? Itd. I t sl.

OB
-obrisani-
11:00 07.03.2011.

juragura - upravo je suprotno - koriste se ekonomski problemi i korupcija, kako bi se politički OVLADALO HRVATSKOM od strane velikosrpskih snaga, koje su Hrvatskoj nanijele toliko zla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije