Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalmacijavino

Prosvjedna šetnja preko pješačkog prijelaza u trajektnoj luci

Dalmacijavino (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
30.06.2011.
u 08:58

Prometni kolaps - splitski vozači upozoravaju se preko radijskih postaja da izbjegavaju ulice koje vode u luku

Nezadovoljni što su izigrani i što nisu primili obećanu plaću za ožujak, radnici splitskog Dalmacijavina, njih oko dvije stotine, započeli su prosvjednu šetnju preko pješačkog prijelaza na ulazu u trajektnu luku. Prema riječima Joze Marića, povjerenika HUS-a za Dalmaciju, splitski vinari ovim upućuju poruku našim nesposobnim ministrima koju samo obećavaju, a ništa ne rade.

Sljedeći tjedan organizirat će se prosvjedi i drugih dalmatinskih tvrtki kojima prijeti stečaj.

Štrajk su jutros započeli i radnici Adriachema.

Prosvjedni "marš" u luci trebao bi trajati oko sat vremena, a splitski vozači upozoravaju se da ne idu ulicama koje vode do luke. Unatoč prosvjedu, promet u trajektnoj luci odvija se normalno.  

Ključne riječi

Komentara 1

MH
mata hari
18:17 30.06.2011.

Nastavite citati ili cete umrijeti izmedu 7 dana samo od citanja.. Dobrodosli! djevojcica po imenu Corinne otisla je na Facebook i vidila link za slucaj.....................da ce se dogodit da ce umrijeti nakon sedam dana od dana kad je to vidio ... Ona se samo nasmijala i to ignorirala u potpunosti, a zatim j...e otisla...U noci sedmi dan pocine razmisljati o slucaju No sljedeceg jutra njezina majka je otisla u njezin krevet i zvala ju zato jer je morala ici u skolu...I pocela vristati!Vidila je Corinnu mrtvu isa ocima sirom otvorenim da bi se prestrasio bilo tko! Ako ne zelite da se ovo vam se dogodi kopirajte i Zalijepite ovaj tekst u najmanje 15 razlicitih komentara, pa prokletstvo Corinne pogodi nekog drugog... Primjer: Marko, djecak iz Napulja imao je 13 godina i nije htjeo kopirati ovaj tekst i samo sedam dana nakon sto je nestao u rodnom gradu, njegovo tijelo nije nadeno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije