Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čekat će sastanak
Povratak na članak

Prosvjedi se odgađaju jer seljaci idu kod premijera

Na ulice nećemo izlaziti dok ne vidimo kakav je ishod sastanka koji bi se trebao održati početkom tjedna u Zagrebu. No, to ne znači da možda već sredinom ili krajem tjedna nećemo ići u prosvjede, rekao je Petar Pranjić

Komentari 1

DJ
djaparic
15:21 11.02.2013.

Premijeru Milanoviću , većem broju klubova zastupnika , većem broju radnih tijela Hrvatskog sabora , prošli tjedan poslao sam prijedlog da se prijedlog Zakona o poljoprivrednom zemljištu povuče iz procedura donošenja . Ovo sam javno rekao ministru Jakovini i sudionicima skupa u Kutjevu . Prijedlog je da vladajući , opozicija , članovi udruga , Poljoprivredne komore , članovi Ustavnog suda , imenuju Povjerenstvo za pisanje 5 zakona vezanih za poljoprivredu i zemlju , te da o prijedlozima zastupnici raspišu referendum za vrijeme lokalnih izbora . Ti bi zakoni bili i Strategija razvoja poljoprivrede RH i u interesu svim vlasnicima zemlje !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.