Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prosvjed protiv Vlade u Čakovcu organizirala Lesarova kći

Mi Međimurci poznati smo kao radišni i pošteni, ali nismo ni mi od čelika i betona da nas se stalno lupa po glavi, kaže jedan od prosvjednika.
07. ožujka 2011. u 17:37 108 komentara 23 prikaza
prosvjed, čakovec, maja lesar (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Na prosvjedu protiv Vlade u Čakovcu danas u 17 sati okupilo se tristotinjak građana koji traže ostavku premijerke Jadranke Kosor.

- Mi Međimurci poznati smo kao radišni i pošteni, ali nismo ni mi od čelika i betona da nas se stalno lupa po glavi. Tražimo da Vlada odmah odstupi - rekao je Rajko Hergotić, jedan od prosvjednika. Kazao je da ne može prehraniti obitelj. Govorio je i regionalni povjerenik SSSH Franjo Veble, koji je poručio: "Zajedno smo jači!" Čuli su se i povici da Međimurci moraju "deti glave skup".

Skup je organizirala Maja Lesar, nezaposlena kći saborskog zastupnika Dragutina Lesara. On je kazao da nije sudjelovao u organizaciji prosvjeda. - Maja je punoljetna i pametna djevojka, i pomoć joj ne treba - kazao je Lesar. Prosvjednicima "naoružanima" zviždaljkama i transparentima u mirnoj šetnji gradskim ulicama pridružilo se još nekoliko stotina građana, pa organizatori kažu da su u dva sata uspjeli okupiti više od 500 prosvjednika. Prosvjed koji je osiguravala policija prošao je bez incidenata.

Goran Jančo je za svog partnera odabrao Croatia osiguranje
Recept za uspjeh
Vlasnik najmodernije farme svinja: Godišnje uzgojim 6000 svinja. Poduzeo sam sve da ih zaštitim

A1 izdvaja za Vas

  • 11111:

    Kak bi Lesar lajal da je Jacin sin oraganiziral prosvjede !!!!

  • darko9 :

    dok su ljudi nju vidjeli na trgu razbježali su se

  • margaritas:

    lesar plese kako svira cacic