Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed pirotehničara
Povratak na članak

'Apsurdno da cijena razminiranja jednog kvadratnog metra iznosi 2,90 kuna'

– U bespoštednoj tržišnoj utakmici dolazi do pada cijena. Uzrok je borba za posao između velikih i malih firmi, kazao je glavni tajnik najvećeg sindikata za razminiravanje

Komentari 7

DU
Deleted user
19:23 26.02.2016.

srbija ruse cijene, oni to mogu ukloniti najjeftinije,najbrze i bez zrtava jer znaju gdje su ih postavili.

VL
MA
Maja28
21:58 26.02.2016.

Pa ne može se davati novac i Vesni Teršelić pa makar on ništa korisno ne radila i nemala fakultet nego krojački trogodišnji zanat, i minerima za razminiranje miniranog područja od strane srba koji nisu dostavili mape miniranog područja nego see to radi na rizik. osim toga koštaju pupovčev list lijepih 9000000kn godišnje. I to je lova koja je bitnija od razminiranja. Jest da je samo jedna novina tj časopis ali za to dobro kleveće Hrvatsku državu, himnu i grb te hrvate i političare koji to ne rade.

VL
VH
vhlanuda
20:57 26.02.2016.

sramota zasto ljudi moraju raditi i riskirati vlastiti zivot da im djeca ostaju sirocad a nase guzonje u saboru sjede za 20000 kreditne rate od astronomskih cifri bogatstva sumljivog porijekla pa gdje je tu postenje i pravda jadno je to jadni smo mi sto dozvolimo takvu nepravdu i razliku

VL
Avatar RamboIzLochNessa
RamboIzLochNessa
19:15 26.02.2016.

ovo 2:90 ne pije vode ni kod male djece. plaća se bar 35 kn po kvadratu i kad se uzme u obzir da isti kvadrat razminiraju od 5 do 10 puta ne treba biti puno pametan i zaključiti da HR razminiranje košta cca:350 kn po kvadratu subvencionirano od EU i ostalih fondacija barem 90 %.

VL
ZV
zvonaczvoni
18:58 26.02.2016.

Bok svima, imam nekoliko prijatelja koji se bave ovim poslom u Hr., sam također planiram odraditi najavljeni tečaj koji će se održati u 05. mj, 2016. Imam i informacije da se posao razminiranja planira završiti u slijedećih 5 godina, sad, sad s ozbizorm na sve informacije koje mogu dobiti od mojih prijatelja, dajem si dosta truda i na sve strane prikupit sve što je moguće, od iskustava, preporuka, kome se obratiti, na koja vrata kucati. Znamo svi di živimo u kakvom kaosu jesmo, pa eto sukladno tome, ekipa velika podrška za vas, idemo zaedno jer zajedno smo jači!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.