Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVOMAJSKI PROSVJED
Povratak na članak

Prosvjed organizirala 'Radikalna ljevica': Sukob policije i prosvjednika u Beču, 11 uhićenih

Do sukoba policije s prosvjednicima došlo je kada su prosvjednici pokušali razmontirati građevne skele postavljene oko Votiv crkve

Komentari 4

IV
IvanSplit
23:11 01.05.2021.

Ma nije to nista sta se dogada jako malo prikazuju. Dosadili bogu i narodu . Ljudi zive u kavezu.Stotine mijuna zivi u kavezu preko godnu dana. U Belgji,Fra Enges Holandiji jurisaju sa konjicom i psima na narod a kleli se se u demokraciju pravo covika.. Da je sve to u Rusiji bilo bi obratno tuku narod izivljavaju se gulag itd.strasno. Sta kazu domaci analiticai .

VL
SP
Split71
23:18 01.05.2021.

Bumo vidili...

VL
SI
sisavac
07:36 03.05.2021.

čej malo, ne tražite ostavku premijera, ne nazivate austrijski vladu režimom, ne govorite o strahovladi, zabrani prosvjeda protiv vlasti, mirnih okupljanja...?! ne kužim... baš kako ivansplit kaže, da je to u rusiji, bila bi naslovnica, veliki nemiri protiv putina. čudo jedno kako putin ima rakete i represivne organe, a zapad nema ništa, svi u nirvani, a... ajd još malo pudinga...

VL
IK
ikbmibm
20:19 02.05.2021.

Je bila gospođa Kekin...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.