Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Performans
Povratak na članak

Prosvjed protiv "lex šerif" ispred zagrebačke Gradske skupštine

Rada Borić upozorila je da se sada požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića, koji je u središte pozornosti dospio zbog navodnog nasilja u obitelji, može ipak smijeniti odbijanjem proračuna, ali nakon izmjena zakona to više neće biti moguće.

Komentari 7

DU
Deleted user
15:12 09.10.2017.

u prevodu skup gay & komunističko & rodno ideološkog lobya

VL
CR
crodux
15:00 09.10.2017.

a lex udbaš Perković?!

VL
ST
stefj
14:44 09.10.2017.

Eh, čim vidim gđu. Borić, znam tko stoji iza nekog eventa i koliko to ima smisla... Uglavnom, taj tzv. lex šerif je ispravljanje lex Bandića kojeg je donio Milanović, koji je imao još manje smisla. Pa sad idemo opet u drugu krajnost... A što bi srugo političari radili nego nas vukli lijevo-desno i tako u nedogled. Pa Milanović je izmislio foru da se efikasnost sabora i vlade gleda po broju zakona koje donose. Još jedna fora gdje se kvaliteta pokušava nadoknaditi kvantitetom. Donosimo hrpu zakona, možda koji ispadne i dobar... Eh, da to bar ide tako...

VL
TT
tTony
15:49 09.10.2017.

Nema idalni stranki i politicara neda bog da nam ljvica sidne ponovo za vrat sa svijim zakonima i idejama zto biranje manjg zla pametnije.

VL
DU
Deleted user
14:44 09.10.2017.

Eto vidite. Sad su čak i neprijatelji Hrvatske počeli podržavati HDZ jer su uvidjeli da ništa tako temeljito ne urušava hrvatsko društvo kao ta organizacija.

VL
ZA
zarac
14:36 09.10.2017.

Treba podržati sve HDZ-ove prijedloge jer svako ubrzanje propasti ovog eksperimenta od kvazidržave je dobrodošlo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.