Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARMADA NAJAVILA PROSVJEDE
Povratak na članak

Žurno su ispitivali svjedoke u slučaju Matka Škalamere

- Nemojmo dopustiti da častan i pošten čovjek robija zbog tuđih političkih podmetanja i djelovanja - poručila je putem Facebooka ekipa Armade

Komentari 8

IC
ICCO
22:26 27.08.2019.

Bravo za Armadu !!!! Živjela Hrvwtska!

VL
CR
croban1111
22:50 27.08.2019.

Iva, Iva, nigdje u članku osvrt na slavnu jna povjest Dobrivoja.

VL
RE
reborn
00:27 28.08.2019.

Izgleda da pošteni čovjek trune u zatvoru jer je naletio na egocentričnu budalu koja zna dobro lagati i koja zna jahati na sudskim kompleksima vezanim uz sukobe na nacionalnoj razini. Vrlo žalosno, pogotovo ako počinitelj ove pravosudne spačke ne bude primjereno odležao u zatvoru.

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
22:55 27.08.2019.

Ovo se dogodilo zato što institucije ne rade svoj posao. U svakoj zgradi postoji barem jedna lujka od osobe, koja zagorčava svima život. Ljudi se povlače, ne žele zajedno nastupiti protiv devijantne osobe, već mole boga da taj dan kad dođu kući s posla njih ne dira. Postoje oni koji zagrade prilaz, puštanje glasne glazbe, urlikanje, lupanje te ostalih stvari koji su vezani uz opću kulturu, poštovanje prema drugima i shvaćanja pojma suživota. Vrlo je teško iz udobnog naslonjača tumačiti nečije reakcije, jako je teško ostati smiren kada te netko sustavno psihički zlostavlja. Institucije bi trebale tu uskočiti i primjenjivati važeće propise, zabraniti ljudima da drže tipa pčele ili golubove u gradu, kako ne bi maltretirali ostale. Sve može biti nečije pravo, sve dok ne počne ići na štetu drugoga. Međutim, naše spore i neefikasne institucije zapravo prepuštaju ljudima da pravdu uzmu u svoje ruke, pa to onda završi, kao što možemo vidjeti medijskim linčom

VL
CR
croban1111
22:51 27.08.2019.

Isključivi krivac za ovo je plenković i ostali poltroni iz hdz.

VL
ST
stric8
02:43 28.08.2019.

...zašto u članku nije navedeno ime "sudoje" koji je dosudio 30 dana pritvora bez ikakve istrage ....

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:14 28.08.2019.

ali čovjek je fizički napadnut! i tu staje svaka daljnja rasprava. to što su si govorili, jedan drugome, je samo šlag. škalamera je napao starca. točka. može armada raditi pritisak kao i torcida dolje, al činjenicu se ne da obrisati. tukao je starca... državni službenik se fizički sukobio radi parkirnog mjesta. čovjek kojeg armada i 'njegovi' prikazuju kao dušu od čovjeka, uvijek za pomoći, je fizički napao 70-godišnjaka... dal mu je spominjao majku srpsku, ne znamo, njegovi svjedoci će govoriti da nije, starac (sa 70 godina jesi starac!) bude rekao da jeste. natezanju nema kraja. a armada samo dolijeva ulje na vatru. jedna greška i država će platiti lijepi novac za 'suđenje', ako bude kakvog propusta. jer ovo, što god da se presudi, ide na višu instancu, svatko će se žaliti. a onda slučaj rješavaju malo hladnije glave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.