Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN u dubravi

Prostrijelio ga ispred kafića usred dana zbog duga i pobjegao

pucnjava u Dubravi
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
17.09.2011.
u 12:37

Policija istražuje motiv za pokušaj ubojstva, a na mjestu zločina govori se da je riječ o kamatarskom obračunu i da je Švabo ranio 25-godišnjaka

Jedna je osoba ranjena u pucnjavi koja se u subotu nešto prije podneva dogodila ispred café bara Manilla u zagrebačkoj Dubravi, priopćila je Policijska uprava zagrebačka. Prema neslužbenim informacijama, propucan je mlađi muškarac, u dobi od 25-26 godina, a zbog ozljeda, koje se još uvijek ne mogu kvalificirati, kolima Hitne pomoći prevezen je u Kliničku bolnicu Dubrava. Ni nekoliko sati nakon ranjavanja policija još nije bila utvrdila njegov identitet. No, počinitelj pucnjave pobjegao je u nepoznatom smjeru, a policija za njim traga.

Istodobno, na mjestu zločina terase kafića i dalje su prepune gostiju, no među očevicima kao da vlada zavjet šutnje.

– Ništa nisam vidio, ništa nisam čuo – bilo je jedino što se moglo čuti tijekom trajanja očevida. Konobar u susjednom kafiću moli da ga ništa ne pitamo jer, kako kaže, ima troje djece. Djelatnik obližnje pizzerije bio je nešto rječitiji.

– Čuo sam neku buku, gužvu, istrčao van i vidio dečka da leži na cesti. Ljudi su komentirali da je dobio metak u nogu – rekao je.

Koji metar dalje, na travnjaku ispred “Manille”, ostale su dvije čaše vode, gdje je mladić očito dočekao Hitnu pomoć. I dok susjedi preko puta kafića također tvrde da ništa ne znaju, ispred kafića stiže biciklist, stariji gospodin s “informacijom više”.

– Čuo sam da je pištolj potegao neki Janjevac kojeg zovu Švabo. Posrijedi je kamatarski obračun, neka lova koju mu je mali, očito, ostao dužan, ali detalje o tome ovdje nećete saznati. Ovo je ipak Dubrava – rekao je te dodao da su i počinitelj i žrtva često viđani zajedno na terasi kafića.

Glasnogovornica županijskog Državnog odvjetništva Dunja Pavliček rekla nam je da se ovo djelo zasad tretira kao pokušaj ubojstva, da se krim-istraga provodi, no da nesretni mladić zbog operacije koja je u tijeku još uvijek nije ispitan.

Ključne riječi

Komentara 31

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
15:02 17.09.2011.

Revolveraš je pobjegao u ovakvom automobilu ,kakav je na slici.Ako primjetite takvo vozilo -promtno javiti na 92 ili najbližem organu.

LU
lutomirski
18:19 17.09.2011.

Intersantno je kako nikada nekoga iz Sabora ne propacaju, zbog miliardi, smao neke jadnike iz rulje ??????????????

FE
Felicijen
16:00 17.09.2011.

Dubrava je inače jako miran kvart. Jedino što tu i tamo netko nekoga ubije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije