Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori u Crnoj Gori

Prosrpski europski bankar Milatović želi Đukanovića poslati u povijest

20.03.2023.
u 23:38

I Milatović je Vučićev igrač, kazao je za Večernji list Boro Vučinić, bivši veleposlanik Crne Gore u Hrvatskoj

Komentara 6

DU
Deleted user
05:51 21.03.2023.

padne li g.Đukanovic pala je i Crna Gora pod velikosrbsku okupaciju..Crnogorci su jedini narod u Eu koji nemaju svoju crkvu...spc radi svoje gdje god joj se dopusti..

Avatar chelios
chelios
12:30 21.03.2023.

Napokon nakon 80 godina vladavine, došao je kraj Savezu Komunista Crne Gore (Demokratska Partija Socijalista, Socijal Demokratska Partija, Liberalni Savez Crne Gore, Socijaldemokarate... i slični akrepi). Konačno napokon GOTOV JE!

LU
luminax
13:16 21.03.2023.

Sram te bilo Boro Vučiniću , svi hercegovački i crnogorski Vučinići se izjašnjavaju kao Srbi , jer to jesu od vajkada . Dedovi ti se prevrću u grobu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije