Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dražen Siriščević

Prošlu godinu 'Lisinski' je završio s pola milijuna eura dobiti. Puni smo kao brod

25.02.2023.
u 22:30

Trebam li šutjeti, biti fin i ne spuštati se na tu razinu obračuna ili se imam pravo javiti i zaštititi svoj integritet i rad? Sve detalje mojeg očitovanja Upravnome vijeću koje sam uputio i za koje se nadam da će biti proslijeđene gradonačelniku ne bih sada iznosio. Ali moram još jednom istaknuti kad sam već javno prozvan da sam u očitovanju argumentirano i kategorički odbacio sve što mi se stavlja na teret. Samo ukratko.

Komentara 5

DU
Deleted user
10:50 27.02.2023.

Kad gradišci rušiš bez dozvole, kršiš zakon i temeljne akte ustanove, letiš. Jasno mi je da je to ljubiteljima lika i djela bivšeg gradonačelnika neshvatljivo, ali to je zbilja njihov problem.

LI
liliZG
19:38 26.02.2023.

još jedna crtica, izgleda da siriščević nekom nije dobavio besplatnu kartu kojem je trebao i eto ga na "stupu srama"

LI
liliZG
19:37 26.02.2023.

da, izgleda kak treba uništiti i ono malo što u zg-u donosi novac i u čemu uživaju njegovi građani... zašto ne do kraja sve uništiti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije