Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAPAMĆENO
Povratak na članak

Prošlo je godinu dana od napada Danijela Bezuka na Vladu: 'To je bio terorizam'

- Dosta je bilo prevara i bezobzirnoga gaženja ljudskih vrijednosti bez odgovornosti - napisao je Danijel samo nekoliko minuta nakon krvavog napada na Markovu trgu.

Komentari 9

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
15:55 12.10.2021.

Plenkovic je tada najavio strasnu cenzuru. Zanimljivo kako je ta najava u skladu s necim sto se dogada u cijelom svijetu. Nakon godinu i po dana na JAVNOJ TV koju svi placamo nije organizirana niti jedna jedina debata na globalno najvazniju temu, temu korone. I niti jedan odvjetnicki ured nije tuzio HRT zbog APSOLUTNE cenzure drugacijeg misljenja bez presedana?

VL
PA
pax5
17:49 12.10.2021.

Mladi dečko baš izgleda kao "terorist",možda iz očaja ili razočarenja...Ne opravdam čin,jer je i prekinut jedan mladi život a mogao je i drugima nauditi....Treba se na drugi način boriti za svoja prava,nikako silom u mirnodopsko doba...

VL
ZV
zvezdomor
16:22 12.10.2021.

Pokoj ti duši mladi čovječe

VL
Avatar Behemot
Behemot
10:17 14.10.2021.

Ovo je jedini slučaj u svijetu da se atentator sam ubije. Ili ih ubije nalogodavac ili ako su sami organizatori pričaju na sva usta zašto su to učinili. Međutim, ako znamo da Hrvatska policija ima na godišnjoj bazi 110% riješenih slučajeva (uz tekuće rješavaju i stare slučajeve) onda ne čudi da je slučaj bio isti dan zatvoren. ;)

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
22:41 13.10.2021.

Pucati na hrvatske policajce-dno dna!

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
10:54 13.10.2021.

žao mi je što se dečko ubio kao i ranjavanja policajaca a najviše mi je žao što niti jedan metak nije pronašao metu...

VL
ST
strahimir
15:38 12.10.2021.

Institucije su pomele tragove umjesto da su rasvjetlile slučaj i političke aktere koji su stajali iza tog terorističkog čina likvidacije hrvatske vlade. Jasno je da su institucije poput USKOK-a, DORH-a,... u rukama levih, gdje su još svugdje tragovi udjebaša bajića,a, cvitana i drugih ...

VL
VR
vrmenta
15:39 12.10.2021.

Prvo i osnovno u Zagrebu ne postoji Markov trg, a drugo jedan terorist manje, žao mi je policajca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.