Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Prošlo je 20 godina od Miloševićeva pada, a on i danas živi u Srbiji!

Zapadni mediji ovih se dana čude i zgražaju nad retorikom iz Srbije i pitaju se "zašto susjede nazivaju crnčugama, ustašama i Šiptarima"? Zato što Srbija nikad nije doživjela katarzu, nikad nije provedena čistka Miloševićevih kadrova, nikad nije provedena denacifikacija Miloševićeva režima. Svemu tome kumovao je upravo Zapad

Komentari 5

JA
jadnatikoza
22:05 13.10.2020.

Pa ni mi se nikad nismo odrekli agresorskih ideja o podjeli BIH niti se odrekli Šuška i Tuđmana koji su poslali naše mladiće da izginu za njihoe usraške interese

VL
SL
slavenZadravec
08:27 13.10.2020.

Srbi ipak nisu podigli spomenik i nazvali aerodrom u glavnom gradu po Miloševiću.

VL
DU
Deleted user
06:33 13.10.2020.

Pa nije baš tako odnosno DW je ljevičarska "izvozna" agencija za vijesti - gdje onda angažiraju strane novinare da šalju svoja zapažanja i umotavaju ih kasnije u njem. "celofan", da se skanjuju nac. ideologije prvenstveno. Sjetimo se, bila vijest plasirana od DW da Manual Neuer tijekom ljetovanja u RH pjeva faš. napjeve, a u tome nije bilo ni zrna istine. Oni to veselo rade dok bespomoćno krše ruke u redovima vlasti oko jačanja ultradesnih među njem. policijskim i vojnim snagama! E to je istinski problem - ne žargon Srba ili Lijepa li si. Što se tiče Srbije, kao što rekao njihov vodeći novinar Milomir Marić - Srbija je naposljetku dobila svoju državu, koju su morali nazvati Srbija - jer nitko više nije htio s njima (upitati u Podgorici za najnovija iskustva).

VL
NO
nordic
08:20 13.10.2020.

Dobar text. Istina sve rečeno pogotovo vezano i za Njem. i Austriju.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
07:45 13.10.2020.

Nije mi jasno zašto je hrvatska politika za sve okrivila Miloševića. Pa nije on napadao Hrvatsku, Bosnu, Kosovo. To su radili Srbi, Srpski narod. Nikad neće prestat sanjat veliku srbiju, nikad, a to nema veze više sa Miloševićem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.