Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVJEŠĆE PUČKE PRAVOBRANITELJICE
Povratak na članak

Prošle godine najviše pritužbi na zdravstvo: 'Većina odluka Stožera ograničavale ljudska prava'

To je u najvećoj mjeri posljedica epidemije koronavirusa i potresa koji su snažno utjecali na ljudska prava u Hrvatskoj

Komentari 5

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
09:20 16.03.2021.

Holding ljudskih prava , povecao je broj zaposlenih za duplo , a nicemu ne koriste osim sto pomazu migrante

VL
BE
berija
09:38 16.03.2021.

Da nema pučke pravobraniteljice, nikome ne bi nedostajala. Uglavnom priča gluposti.

VL
DU
Deleted user
09:14 16.03.2021.

Kad govorimo o ljudskim pravima u Hrvatskoj su ta prava zakidana puno prije od pandemije korona virusa.Počevši od pravedno suđenje,pravo na jednakost u svim segmentima života,pravo na zdravstvenu zaštitu.prava na rad i istinite informacije.Svi smo svjedoci da nam sudstvo ne funkcionira i da pravda i pravo nisu jednaka za sve te da je sudstvo u večoj mjeri pod utjecajem politike i korumpirano.Svjedoci smo da se krše prava građana od strane institucije pa iako se dokaže da institucije krše zakone ništa se ne događa dapaće nastavlja se po starom.Svjedoci smo raznih suđenja od ubojstava,pljački,utaja i izvlačenja novaca gdje nemaju svi isti status,gdje se procesi otežu do krajnosti,gdje se sporovi dovode do zastara te da se za ubojstva netko sudi 40 godina a netko dobije 6 godina ovisi koliko je netko politički i novčano močan.Svjedoci smo da nam se je zdravstvo svelo na C vitamine i Andole te liste čekanja i gdje je normalno da odabraniimaju prednost i ništa nečekaju.Godinama zdravstvena mafija pokušava privatizirati zdravstvo uz pomoć politike i zato takav nered u javnom zdravstvu a svi znamo da se privatizacijom dobija skuplje zdravstvo uz lošije usluge te zakidanje lječenja ako nemaš novaca.Segergacija nad umirovljenicima,radnicima i nemočnima koji em što su u siromaštvu moraju napuštati zemlju da bi preživjeli i da bi obdržali porodicu.Korona je samo iznjedrila ono što se je bilo normalno ali se prešučivalo a to je da za odabrane ve važe nikakve norme .

VL
DU
Deleted user
23:35 17.03.2021.

Mamić je sve fino rekao sudstvo nam je dno dna

VL
Avatar shadow
shadow
11:24 16.03.2021.

Jučer sam čuo, profesor Lovrinović kaže da je stožer smio onako izabran/IZVANREDNO, trajati samo godinu dana i onda biti ukinut-ZAKONSKI, dakle stožer je nelegalan a od prvog dana je i neustavan. P.S Stožer da bi bio legalan mora biti izabrann u saboru sa 2/3 večinom, to nije bio slučaj a samo tak ose mogu dokidati osnovna ljudska prava. Samo nač odvjetnika i podič tužbe!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.