Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar
Povratak na članak

Proslava 85. rođendana: Na današnji dan proizveden prvi par obuće u Borovu

Prema riječima predsjednika Uprave Borova Gordana Kolundžića tvrtka danas zapošljava 705 djelatnika od kojih njih 500-ak radi u vukovarskim pogonima. Godišnja proizvodnja iznosi oko 400.000 pari obuće koja se prodaje u 90 prodajnih objekata.

Komentari 4

HR
Hrabraja
22:58 07.06.2016.

Obisla sve trgovine da bi nasla sandale broj 38. Vele vlastita proizvodnja a nemaju pola modela u broju 38. Drugo pise lijepo na plakatu petkom popust na svu obucu iz vlastite proizvodnje, a kad sam plaćala inda su mi rekli da je to samo na kožnu obucu. Mislim da je to cak i tržni prekrsaj ili obmana kupaca. Osim strojeva ostali su im i komunisticki ducani i nacin poslovanja.

VL
DU
Deleted user
18:25 07.06.2016.

Samo 5% pari cipela koje se proda je proizvedeno u Hrvatskoj? Možda i drugi imaju razlog zbog kojeg kupuje cipele drugih? U siječnju ove godine kupila sam crne klompe, kao dodatnu obuću za put na koji sam išla. Platila sam ih 299 kuna. Nisu mi ipak trebale pa su stajale u ormaru, sve do svibnja kad sam u njima počela ići u dućan preko ceste. Svako nošenje zahtjevalo je pranje nogu s četkom i sapunom jer klompe farbaju stopala u crnu boju. Da ne spominjem da sam zaprljala tepih i pod hodajući bosa jer nisam skužila da su mi tabani crni. Više u dućan Borova ni slučajno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.