Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SKUPLJI ŽIVOT

Prosječna plaća u županiji dovoljna samo za 81% košarice

kosarica
ARHIVA VL
03.03.2010.
u 16:46

Karlovačka županija je deveta po skupoći sindikalne košarice - najskuplji je život u Zagrebačkoj županiji, a najmanje plaćaju u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Sindikalna košarica u veljači u Karlovačkoj je županiji stajala 6608 kuna, što je povećanje od 145 kuna u odnosu na siječanj, podaci su Saveza samostalnih sindikata Karlovačke županije.

Građani su više trošili za prehranu, stanovanje i prijevoz. Prosječna neto plaća u Hrvatskoj, kažu u Sindikatu, po tim je podacima pokrila 81 posto minimalnih troškova života, a za sedam dana u mjesecu građani nisu imali novca.

Karlovačka je županija deveta po skupoći sindikalne košarice. Najskuplji je život u Zagrebačkoj županiji, gdje košarica stoji 7492 kune, a najjeftiniji u Vukovarsko-srijemskoj, gdje minimalni mjesečni troškovi četveročlane obitelji iznose 5335 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije