Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživala na kavi

Prosjakinja tražila milostinju od Jadranke Kosor

jadranka kosor, prosjakinja (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
26.05.2012.
u 13:13

Jadranka Kosor s prijateljima je ispijala kavu u kafiću na Jelačićevom trgu u Zagrebu. U jednom trenutku prosjakinja je prišla njihovom stolu i zamolila za nešto novca. Sudeći prema fotografijama prosjakinja nije otišla praznih ruku.

Ključne riječi

Komentara 25

PE
petrinjac
13:59 26.05.2012.

al je ova bjela baba škrta,podla i ismijava se ovoj prosjakinji a danas-sutra njena majka može tak prositi jer se nikadf nezna kad bude završila na robiji a imovina oduzeta i blokirani svi njeni računi,bandić je za nju car,kad god dođe u petrinju i sjedne na trg hrv.branitelja sve goste terasa počasti a ova se skriva iza sunčanih naočala,BLJAK,PLJUC

EF
efzg0184
14:04 26.05.2012.

ta \"prosjakinja\" živi u mom kvartu, žena ima ozbiljnih psihičkih problema. ja joj ne bi ni kune dala jer sve potroši na cugu i cigarete, skupa puši i pije sa maloljetnom kćerkom i \"mužem\". svi je znaju u kvartu kao slučaj za psihijatriju, vozika se javnim prijevozom i napada ljude ako joj ne ustanu sa stolca na koji želi sjest. uz pregršt uvreda. a jeste našli članak da podizanje tiraže, svaka čast.

FE
Felicijen
17:06 26.05.2012.

Dala joj je vjerojatno kakav pametan savjet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije