Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi joj povjerovao

Prosjačila novac za pelene, torbica i mobitel otkrili o kome se zapravo radi

Prosjakinja
Foto: Township of Union NJ Police Department
14.03.2019.
u 19:04

- Imala je skupocjenu torbicu, skupocjeni kaput i skupocjene cipele. Nokti su joj bili nedavno sređeni i nosila je iPhone X. Priznala je da je dio šireg lanca i da putuju kroz New Jersey - rekao je poručnik Victor Correia

Američka policija upozorila je građane na prevarante nakon što su zatekli Rumunjku kako prosjači iako je imala dizajnersku odjeću i skupocjeni iPhone X.

Policija grada Uniona u New Jerseyu na Facebooku je objavila fotografiju žene koja uz cestru drži natpis na kojemu piše da ima bebu te moli vozače da joj pomognu da kupi pelene. Daily Mail piše da se žena zove Dorina Calderas i da ima 34 godina.

Žena je policajcima rekla da je iz Rumunjske te da živi u Queensu, a oni su joj istaknuli da ima torbicu vrijednu 500 dolara, nakit i novi iPhone X. Tijekom istrage priznala je da netko ostavlja nju i druge žene diljem New Jerseya da prosjače.

- Imala je skupocjenu torbicu, skupocjeni kaput i skupocjene cipele. Nokti su joj bili nedavno sređeni i nosila je iPhone X. Priznala je da je dio šireg lanca i da putuju kroz New Jersey - rekao je poručnik Victor Correia.

VIDEO Pogledajte kako su mladići napali policajce:

Ključne riječi

Komentara 7

JA
JanezIQ45
20:24 14.03.2019.

Budimo realni, Rumunji nisu narod, to je zanimanje!

IH
iron.hide.54966
05:34 15.03.2019.

Ima takvih i po hrvatskoj kolko hoćeš...

MA
malihrvat1
17:38 15.03.2019.

Admine, za crveni karton koji si mi "udijelio" ja tebi dajem doživotni crveni! Odlazim s ovog posranog portala, ne moram čitati ove bljezgarije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije