Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Prosjačila novac za pelene, torbica i mobitel otkrili o kome se zapravo radi

- Imala je skupocjenu torbicu, skupocjeni kaput i skupocjene cipele. Nokti su joj bili nedavno sređeni i nosila je iPhone X. Priznala je da je dio šireg lanca i da putuju kroz New Jersey - rekao je poručnik Victor Correia
14. ožujka 2019. u 19:04 8 komentara 45701 prikaza
Prosjakinja
Foto: Township of Union NJ Police Department

Američka policija upozorila je građane na prevarante nakon što su zatekli Rumunjku kako prosjači iako je imala dizajnersku odjeću i skupocjeni iPhone X.

KAKO SE USUDILA Mislila je da nitko ne gleda: Pogledajte što je ova žena napravila u prodavaonici

Policija grada Uniona u New Jerseyu na Facebooku je objavila fotografiju žene koja uz cestru drži natpis na kojemu piše da ima bebu te moli vozače da joj pomognu da kupi pelene. Daily Mail piše da se žena zove Dorina Calderas i da ima 34 godina.

Žena je policajcima rekla da je iz Rumunjske te da živi u Queensu, a oni su joj istaknuli da ima torbicu vrijednu 500 dolara, nakit i novi iPhone X. Tijekom istrage priznala je da netko ostavlja nju i druge žene diljem New Jerseya da prosjače.

- Imala je skupocjenu torbicu, skupocjeni kaput i skupocjene cipele. Nokti su joj bili nedavno sređeni i nosila je iPhone X. Priznala je da je dio šireg lanca i da putuju kroz New Jersey - rekao je poručnik Victor Correia.

VIDEO Pogledajte kako su mladići napali policajce:

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Wolpertinger:

    Budimo realni, Rumunji nisu narod, to je zanimanje!

  • iron.hide.54966:

    Ima takvih i po hrvatskoj kolko hoćeš...

  • malihrvat1:

    Admine, za crveni karton koji si mi "udijelio" ja tebi dajem doživotni crveni! Odlazim s ovog posranog portala, ne moram čitati ove bljezgarije!