Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Proširilo se komšilukom da je Miloradu Dodiku pozlilo, zatvorio se u ured još u petak, odbija hranu

08.08.2021.
u 16:17

Poznato je da ništa naš čovjek ne voli kao nove osobne iskaznice. Dvjesto tisuća stanovnika Zagreba jutros se probudilo rano, opralo zube, umilo se i počešljalo te pohrlilo u Petrinjsku. Ništa tim ljudima nije teško.

Komentara 10

DI
dino85
17:37 08.08.2021.

Pa barem se trebao prijaviti u onu trakavicu "Život na vagi" imao bi puno pratioca. Reklama za RS zagarantovana u regiji a i šire.

AF
AfganistanskiHrvat
16:25 08.08.2021.

Nikakva vijest. Ja pomislio raspustili tzv. neku rs.

TV
Tvrdjava
23:58 08.08.2021.

Bojim se da ne.zavrsi ko arafat I on se zabio u garazu dok ga nisu grahnatom istjerali sjecam se izletijo je ko oparen..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije