Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa goriva

Prošetali poljem, naišli na bager pa iz njega ukrali gorivo

bageri
Dragutin Šantoši
16.10.2012.
u 12:55

Materijalna šteta nastala u ovom nedjelu nekoliko je stotina kuna. Za počiniteljima se traga

Jučer se na slatinskom području dogodila nesvakidašnja krađa. Nepoznati počinitelj otuđio je više desetaka litara dizelskog goriva vrijednog nekoliko stotina kuna iz parkiranog bagera.

Bager marke Fiat Hitachi u vlasništvu tvrtke iz Slatine bio je parkiran u polju između Nove Bukovice i Bukovačkog Antunovca, gdje se nalazio od 11. do 15. listopada. Nepoznati počinitelji gorivo su otuđili nasilno skinuvši poklopac sa spremnika goriva.

Zbog ove je krađe podnesena kaznena prijava, a za počiniteljima se i dalje traga.

Ključne riječi

Komentara 1

BB
brle brkić
13:40 16.10.2012.

čovik ak ide u šetnju može ponijet flašu od dvi litre a ovaj je slučajno ponijo flašu od pedeset litara i slamku fi 2cm.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije